Recimo da sam postavila as s bazom u auto (jesam za probu, chicco 0+ u clio).
meni to definitivno ne izgleda kao nagib od 45 stupnjeva. Kako podesiti da bude pravilan nagib?
Printable View
Recimo da sam postavila as s bazom u auto (jesam za probu, chicco 0+ u clio).
meni to definitivno ne izgleda kao nagib od 45 stupnjeva. Kako podesiti da bude pravilan nagib?
Kad staviš umetak za novorođenče. nagib bi ti trebao biti dobar.. Sjedalica (čitava) stoji malo prestrmo, ali ne i beba u njoj.
je..unutra je umetak. Mozda ja nisam shvatila. Znaci...pod kutom od 45 treba biti kaj? dijete ili as? (valjda sam dobro napisala - da se ne shvati krivo)
djetetova kraljeznica u odnosu na cestu :)
45 do 60 stupnjeva, zaboravila sam dodat :)
Autosjedalice grupe 0 i 0+ su proizvedene pod tim kutem od 45 - 60 stupnjeva, u odnosu na tlo.
Kada stavimo as u auto taj kut se mijenja zbog sjedala u vozilu, jer su ona fino udubljena. Tada je potrebno sjedalicu "poriktati" kako bi taj kut bio odredjenog stupnja u odnosu na cestu.
Kad smontiras sjedalicu i ukoliko kut nije dobar tada onaj dio as gdje dodju djetetove noge potegnes prema gore ili dolje (ovisi na koju stranu treba ispravljati kut) i jos dodatno zategnes sjedalicu.
Dobro je, Angelina. Vidim da se raspituješ na sve stane za AS. :love:
nika ok...kuzim kako kad nema posolja ali kako da nariktam postolje...? A morat cu jer mi sjedaiste u autu visi prema nazad...( znaci da nije ravno)... Ako nakosim cijelo posolje...kakva je onda svrha? to mi djeluje kao neispravno postavljanje as
A koje postolje imas?
Mozes ispod postolja staviti jako zarolan rucnik ili dekicu i onda jako utisnuti.
a bazu kupljenu sa sjedalicom iz kompleta chicco ct 01