Dojenje, trudnoća, potencijalni tandem?
Oj!
Evo 21 tjedan trudnoće je iza mene. P jos uvijek dojim. Barem dva put dnevno (ujutro i navecer). Nekad me zna traziti i preko dana. To nam se pocelo dogadjati zadnjih 2 tjedna, ali joj tad preusmjeravam paznju na nesto drugo jer ustvari imam sljedeci problem. Naime, mene jos uvijek dojke bole tijekom podoja. Bol se pojacava s duzinom podoja. A nakon podoja znam osjecati zarenje u bradavici. Mislila sam da je mozda soor, al ne vidim znakova ni kod sebe ni kod P.
Sto se zbiva? Jel to uobicajeno u trudnoci? Do kad cu osjecati tu bol/osjetljivost bradavica?
A sad jos nesto. Muci me ideja tandema. Jedan dan sam sasvim ok s tim da cu se mozda zateci u tandemu, a drugi dan me hvata panika i pri samoj pomisli na tako nesto. Procitala sam mnoga iskustva mama tu na forumu koje su dojile tandem i cini mi se da je fakat tesko. A bome ni okolina mi bas ne pomaze sa svojim komentarima tipa: 'Ma nemoj biti luda, slomit ces se psihicki. Bit ce ti nepodnosljivo. Ovo starije dijete ce ti biti stalno na cici od ljubomore. '
Inace danas sam kao u dobroj fazi i mislim si ako treba tandem bit ce tandem, al kad me uhvati frka, uff...