Da li je neko imao ili ima bolove u preponi u trudnoći. Počeli su mi sredinom petog mjeseca i ne popuštaju, a javljaju se kad mirujem pa ustanem da hodam, a imam osjećaj ko da će mi noga otpast. :/ Bojim se da nema veze s trombozom...
Printable View
Da li je neko imao ili ima bolove u preponi u trudnoći. Počeli su mi sredinom petog mjeseca i ne popuštaju, a javljaju se kad mirujem pa ustanem da hodam, a imam osjećaj ko da će mi noga otpast. :/ Bojim se da nema veze s trombozom...
mene često boli u preponama baš kod promjene položaja. Ja uvjerena da je to od kila.
Mogao bi biti kakav živac, ali mogla bi biti i preponska vena. Dobro bi bilo da odeš kod doktora, a u međuvremenu razmisliš o nabavkama čarapa za vene.
Pogotovo ak imaš u familiji tih problema.... Tako jaka bol kakvu opisuješ i nije baš normalna.
mene boli u preponama ali samo na lijevoj strani (prije su me bolile kosti doktorica mi je rekla da se sve priprema za porod) ali je ovo drukčije jedan dan sam sjedila i ustala se i zabolilo me i sada stalno, uskoro idem doktorici pa ću vidjeti.i počelo je prije tjedan dana a sada sam u 33tj. :saint:
Eh, to je tačno taj bol, i to u lijevoj preponi :(
Možda je i do položaja bebice, moja je malo niže, pa mi baš pritišće donji dio stomaka i mjehur kad hodam.
da ne bude nikakve sumnje radije doktoru, razumljivo je da se splašimo na svaku bol ( dobro ne baš svaku ) ipak je bebač u pitanju ( a naravno i briga za vlastito zdravlje ) ;)
meni su rekli da je to zbog širenja - doduše ja sam u 40tj pa je to i logično
ja nisam pitala dr. ali sam na forumu vidjela da vecinu cura boli jedna ili obje prepone...mene boli negdje od 25 tjedana ali samo jednom je bila nepodnosljiva bol