Mala heroina i njena mama
Već vas neko vrijeme čitam, ali nisam uopće pisala jer mi se sve nekako činilo da ste već sve rekle :mrgreen: Jedino što sam mogla je pročitati nešta novo, nešta naučiti....
Ali sam evo danas napisala par postova i pomislila da nije kulturno od mene da se onda i ne predstavim :oops:
Dakle, zovem se Nina, relativno sam mlada duša :mrgreen: i ovo u trbuhu je moja prva bebica :heart:
Trudna sam 33 tjedna i svjesna sam da se susret sa mojim malim anđelom polako bliži :heart:
A zašto ovo heroina u naslovu? Zato što ju je tako nazvala jedna divna doktorica :heart: Naime, moja je curica postala heroinom jer ni u maminom trbuhu nije imala potpuni mir....u 6.mjesecu trudnoće smo zajedno prošle operaciju tumora na jajniku, 2 tjedna bolnice i ne tako lak oporavak....nakon čega se moje maleno nastavilo normalno razvijati i boriti za svoj maleni život :heart:
Sada MM i ja samo čekamo dan da je napokon primimo u svoje naručje i da se posljednji put okrenemo svemu što smo prošli i kažemo samo "Vrijedilo je".... jer mala heroina tada postaje mala princeza kojoj više ništa ne smije faliti :love: