KRISTIJAN :heart: SRETAN 3.ROĐENDAN! :*
:sing: :dancingfever: :joggler: :gumi: :preskaceuze: :bouncing: :klap:
Printable View
KRISTIJAN :heart: SRETAN 3.ROĐENDAN! :*
:sing: :dancingfever: :joggler: :gumi: :preskaceuze: :bouncing: :klap:
Nitko još nije otovorio topic na čestitarenjima :shock: ja čekam traktorku da otvori, pa ću onda čestitat :lol:Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
znači Trak je dežurna,glavna i odgovorna :lol:
............al nešto mi se čini da štrajka u zadnje vrijeme............da ne bi bio koji neopravdani :lol:
inače je redovita i marljiva pa čemo zažmiriti na ovaj propust :mrgreen:
ma sigurno su vani i kafenišu s haribo :mrgreen:
KRISTIJAN, SRETAN ROĐENDAN :D :D :D
KRISTIJAN SRETAN ROĐENDAN ! ! !
:D :D :D
:* :* :* :heart:
KRISTIJAN SRETAN ROĐENDAN!!!!
:*
neka uživaju :)
mm nabavio traktor toma kak je dan prije obišao sve kioske do kuče nigdje nije našao več jučer na carini ima ih gdje nema protoka djece :mrgreen:
nije skužio razliku,ima sve epizode osim mađioničara tak da ga je oduševila samo slikovnica i omot dvd-a :/
ni kod nas nikakvog pomaka po pitanju pelene,velim mu da ide kakati u wc odgovori mi da če on kakati u gače :/ :( velim mu da to nije lijepo,on lijepo je!-dođe mi da ga isprašim kad me namjerno izaziva
nepoznajem nikoga s foruma valjda če doći i vrijeme da se upoznamo
Kristijan, sretan rođendan!
(...)
Ja sm upoznala mial (kao što ste već čule) i ninet.
S wanom sam 'ekipa'.
Znam još pet-šest cura s foruma ali ne s našeg pdf-a. I sve ih znam otprije.
kiki pusa x1000000000
teta.m. lucija je nakontroli sa tri mjeseca bila 5900 i 62 dugačka
još nismo bili sa 4 mjeseca
budemo ovih dana
:oops: :oops:
Jako me sram...priznajem....nemam opravdanje (bar ne pametnog)
KRISTIJANE SRETAN TI 3. ROĐENDAN
I da se danas dooobro provedete :D
Možda sam zaboravila jer smo mu mi jučer čestitali,i danas kad smo bili u šetnji sam se sjetila i bila ljuta sama na sebe!
Nije namjerno!! Malo mi ovo sunce lupilo u glavu :)
Stijena-ma znam ja da vi mislite na nas,kao i mi na vas :love:
Mial-hvala ,znaš već za što :*
Niste otvorile topic na čestitanjima pa ajde onda će meni ipak pripasti ta čast !!
no frksCitiraj:
traktorka prvotno napisa
:taps: :*
SRETAN RODJENDAN :preskaceuze: :heart:
yasmin, sad sam tek uspjela zavirit na nove slikice i skužila sam da je ovaj zadnji folder (klopica) namijenjen meni da vidim što ima na jelovniku :mrgreen: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:
inače, ovak si ja zamišljam svoju idilu patrika i formule :love: :lol: :lol: :lol: :roll:
:lol: a ne,ne ...to je za mene. Ja se sad ipak moram malo zdebljati :PCitiraj:
Stijena prvotno napisa
Yas-svaka čast na klopici-super sve izgleda!
A fotke Lu i Ivana su fakat predobre,baš se vidi da ju Ivan obožava :heart:
da, al ja sam bliže, pa se samo došećem.........iiiiiiiii javim ti kakvo je bilo :P :lol: :*Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Ok,ok-ne smijemo nervirati trudnicu !
Tebi sve,a meni ako ostane,ok?
pošaljemo ostatke :mrgreen: , pitat ćemo Marušku za adresu, očito ju je negdje uspjela iskopati...........ili bi ipak mogla svratit na kavu do nas, pa ti možda nešto i sačuvamo, ma ne jedem ja taaaaaaaaakoo puno da ne bi tebi ostavila :*Citiraj:
traktorka prvotno napisa
8)Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Opet blaženi forum! Odnosno cure na njemu! :*
A sad idem vidit što je to na jelovniku....
Mare-kako je Lovre?
baš su raznježile slike od :heart: Ivana i Lucije :heart:
kako je samo nježan i brižan prema seki
mi puno pričamo o bebama,pa mi često zna reči:ti češ rodit meni bebu :love2: pa kaže da če beba papati ciku ali samo malo...
obožavam manc neznam dali se i kod tebe tako zove
Bolje. Fibre od jučer ujutro nema ali je i dalje pun sline i jako kašlje.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
A to sve zato što smo se MM i ja prošli tjedan hvalili kako nam je dobra ova zima, kako praktično i nije bio bolestan. :roll:
E da. U albumu očekujemo i sliku maminog čudo(višta)!
Naravno :D ponosno ćemo je pokazivati :love:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Ajd bar nema temperaturu! Ja sam s ovom zimom puno zadovoljnija nego s prošlom...jedna temperatura,kozice i klasične viroze,ali ništa zabrinjavajuće tako da nije bilo problema! Neka samo tako nastave ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
čovječe, nema me pola dana a vi pojele moje kolače :lol:
btw ima i jedan novi
upravo ga završila sutra sveki za ročkas
dobit će još i jaglac i poklon bon (masaža lica, vrata i dekoltea + maska)
kaj nisam zlatna snahica :mrgreen:
klinci mi i dalje šmrkavi
sad su počeli i kašljati
na rate trčim u sobe provjeriti što se događa, te se čuje jedno te drugo
lu se opet budi svaka dva sata :/
stalno razmišljam o onim lijepim tortama što haribo radi ona čudesa od marcipana, i pitam se mogu li i ja nešto slično napraviti ivanu za ročkas :?
nemam baš puno prakse, brijem da za to treba vremena a i biti jako precizan...
evo dočekaste da i ja kažem [/b] ivan je danas nakon vrtića bio nemoguć
prvo se nije dao u kuću, ok, ostao se igrati na dvorištu, toliko se zaigrao da mu se nije dalo na wc pa se pokakao u gaće, pa ga otuširala a cijelo vrijeme viče da hoće van, završimo, idem ga obući, baca odjeću i istovremeno viče da hoće van, gol je, ima jedino kapu na glavi, i dalje baca stvari
objašnjavam mu ...ništa...završilo je kaznom u sobi i plačem :( :/
Yas-uprvo sam htjela pitati sve da li je jučer bio kod još nekoga dan D? Naime i Roko je bio grozan,cendrav i bezobrazan . Popodne smo bili kod sveki (koja je opet loše) i tamo je šizio ajme...onda si je u sred vožnje nabio kapu preko lice i počeo vrištati bez ikakvog razloga da sam se od straha skoro spucala u auto ispred.A navečer je toliko maltretirao tatu,da nisam mogla vjerovati kako se ovaj ne može "obraniti"! Valjda mu jako fali pa ga baš izgnjavi za poluditi. A mm uopće ne zna kako se igrati s njim a da ne pretjeraju :roll: ...u pola 10 ga je prevrtao i okretao i na kraju je sve završilo plačem jer nije mm htio više!!
Aaaaaaaaaaaaa kakav dan.....
Za torte ti ne znam ništa reći,moj domet je otići i naručiti :mrgreen: ali mlada sam ,naučit ću 8)
:lol: I moj. Ali imam volje za učenjem :mrgreen:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Kristijane, sretan ti treći rođendan!
ovako obicno zavrsi i kod nas, ali s Lukom.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
MI smo jucer bili cijelo popodne vani i Luka je tri puta morao unutra u kaznu jer je bio nemoguc vani.
Izgleda da je jucer bilo nesto cudno u zraku :/
Ja inace obozavam peci kolace i opcenito kuhati. Tranutno su nam zakon kremsnite i klipici s sunkom i sirom , mjac :)
ovako i kod nas zna biti i to čestoCitiraj:
traktorka prvotno napisa
kako ga maltretira, to je prestrašno
ivan je doma...kašlje bez prestanka..
danas sam od 7 na nogama a lu me noćas satrala
ajme...do 16 sam sama...
ma i ja često naručujem
tu i tamo me uhvati kao ovih dana pa pečem, ali nisam vam ja kalibra haribo
ovo su sve jednostavniji kolači
a puno puta se i desi da sve završi u smeću
tako je i kod mene bilo u pocetku, ali sad se i to desi sve rijedje.Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Meni treba sestra roditi, u subotu joj je termin.
Bas sam svaki dan napeta, mene bole ledja ko da ja imam trudove .
Bokić!
$&//((/&%%$$#$#%$$&/%/&%&%#%$# :evil: :evil: :evil:
***en ti puni mjesec, i neznam koja planeta u kojoj kući. noćas me Kala ubila u pojam. ovakve noći nepamtim. svakih 15-tak min se budila pa bi vode, pa bi piškila, pa nosi, pa boli buša . . . poludila sam, kad ju tazbudim niš ju ne boli, zaspe i počne vrištati da ju opet boli.
jutros se probudila 15 do 7 i ko leptirić, a ja ćim sa sjela kao gledati crtiće s njom zaspala, nakon pol sata budi mene Kala:"MAMAAAAAAAAAA , jel čuješ ti mene????? braco se budio. MAMAAAAAAAAAAAAA" a ja ko zombi. uvaljam braci ciku i nastavim dalje, kad evo mog specijalca opet:" MAMAAAAAAAAAAA spremi me u vutić! jel čuješ ti MENEEEEEEEEEEEEE!"
aaaaaaaaaaaaaa zijev zijev
sinoć je imala šou ali bila je preumorna tako da jučer čisto pristojno djete :shock: :mrgreen: , al smo se vračali iz vrtića 2 sata ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju seku da kratko traje, što bezbolnije i onako kako si sama želi :heart: !Citiraj:
mama27 prvotno napisa
Ajoj Mial, vas mi je zao zbog neprospavane noci :*
Vanja se ovu noc probudila samo jednom i rekla da hoce spavati pokraj tate,
tako da smo ovu noc spavali kao palcinke jer je i Luka ostao s nama u krevetu :)
Hvala ti za vibrice :)
MB ma da mi je znati gdje se ti skrivaš????????????
:lol: :lol: :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~ za Ivana i da što mirnije provedete dan!Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Mislim da o svom dometu ne smijem ni pričati...Yas ,ti si za mene majstor. Sjećate se moje prve avanture s palačinkama :oops: ?
Mial-za utjehu-nije ni Roko baš najbolje spavao,pogotovo što već duže vrijeme super spava,pa smo malo zbunjeni!
Mama27-ajme...pa zar seka već treba roditi?? Fakat mi je brzo prošlo !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super!! :heart:
Kontam da nas vreba iz prikrajka :mrgreen:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Citiraj:
**mial** prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~ :D
~~~~~~~~~~~~ za mama27 seku
~~~~~~~~~~~~ za Ivana i ostale šmrkavce
~~~~~~~~~~~~ za našeg Lovru :*