molim vas,..trebam otići kod zubara ali neznam smijem li oprimiti injekciju koju oni daju kad popravljaju zube,....dojima pa me zanimalo,..hvala
Printable View
molim vas,..trebam otići kod zubara ali neznam smijem li oprimiti injekciju koju oni daju kad popravljaju zube,....dojima pa me zanimalo,..hvala
Nadam se da će ti se savjetnice javiti...
Kad sam trebala kod zubara, zvala SOS i rekli da smijem.
Zubarica je rekla da bi bilo dobro da dva sata nakon injekcije izdojim i bacim, ali da vjerojatno nema problema.
Meni na kraju nije bilo potrebno, odnosno odlučila sam se na popravak bez injekcije.
A tebi... sretno!
Moj savjet ti je da svakako odeš do stomatologa - što više čekaš više ima posla. A sada ti stvarno možda niti ne treba anetezija.
Što se tiče dojenja - mislim da ti je najpametnije pitati stomatologa jer jedino on zna koje anestezije koristi.
Inače ja sam sestra i radila sam kod jedne stomatologice. Mi smo dojiljama i trudnicama davale anesteziju, ako je trebalo (dječju kako smo ju zvale) bez adrenalina.
Samo hrabro i sretno :heart:
ja sam na početku trudnoće popravila 4 zuba i sve pod tom lokalnom anesrtezijom i stomatolog i ginekolog rekli da ne smeta bebi..pa valjda ne smeta ni sad...
raspitaj se još..
smiješ primiti anesteziju (tako je meni rekao pedijatar, ginekolog i stomatolog), ali ipak napomeni stomatologu da dojiš
moja frendica je tijekom dojenja i vadila i popravljala zub i sve je bilo ok
napomeni stomatologu da dojiš zbog doze anestetika i sve će biti ok
ja popravljala pod anestezijom (veći zahvat) i vađenje odradila prije tri tjedna. Pitala, rekoše, nema brige..
Ali, moj je sisavac jako veliki :roll: