alb. poz., skraćen cerviks i uloživa??
Nalaz u 24 tjednu: 1. alb. poz (dr. ništa nije komentirao iako je do sada uvijek bio neg.), 2. cerviks 33mm, 3/4 čl. uloživ za vršak prsta, T oblika. Bila sam u šoku zbog nagle promjene nalaza koji su do sada bili u savršenom redu, pa nisam stigla preispitati dr. što on to podrazumjeva pod mirovanjem. ???
Re: alb. poz., skraćen cerviks i uloživa??
Citiraj:
peso prvotno napisa
Nalaz u 24 tjednu: 1. alb. poz (dr. ništa nije komentirao iako je do sada uvijek bio neg.), 2. cerviks 33mm, 3/4 čl. uloživ za vršak prsta, T oblika. Bila sam u šoku zbog nagle promjene nalaza koji su do sada bili u savršenom redu, pa nisam stigla preispitati dr. što on to podrazumjeva pod mirovanjem. ???
A može li mi netko reći što bi značilo alb. poz. iz uzorka urina?
Re: alb. poz., skraćen cerviks i uloživa??
Citiraj:
peso prvotno napisa
A može li mi netko reći što bi značilo alb. poz. iz uzorka urina?
:shock: kako to nije komentirala? meni je danas, isto u 24. tjednu nalaz bio alb, poz. i to znaci da imas proteina u urinu...meni je gin rekla da nije za se saliti, moze biti obicna upala mjehura, ali moze biti i nesto puno gore (gestoza ili tako) i poslala me na puno pretraga, od krvne slike, urinokulture, ogtt... i ja sam u panici, ali nalazi ce pokazati...ipak bi voljela da se javi tko je to isto imao..