Drage i dragi, ima li lijeka - MM-u unatoč redovitoj higijeni nogu - pranje 2x dnevno, znoj je tako jak da nema tih čarapa, cipela ili šlapa koje bi se ophrvale dulje od par dana! Uložak od cipela zna u roku od par mjeseci biti izgrizen...
Na žalost, ne mogu ga natjerati na struganje stare kože, te mazanje i sprejanje (nema smisla sprej, on ga potroši u 3 dana pa ti opet plati 30-ak kn - i inače troši šampona, sapuna, deterđenata 3x više nego ja :evil: )
A pri tome svemu najomiljeniji položaj mu je izuti šlape, dići noge u zrak i Airwick a la stopalo proširi se zrakom. Ako mu kažem ljuti se i pita djecu da ja slučajno ne haluciniram :x (valjda se saživio sa time pa ne osjeti :lol: )
Uglavnom, ima li neka jednostavna metoda - krema koja stvarno djeluje, šlape koje će malo dulje trajati, neki čarobni recept?
Znam da bi morao ostrugati staru kožu, promijeniti cipele i šlape, imati samo pamučne čarape i redovito mazati sa nečim, ali bojim se da niti to ne pomaže...
a što je najgore, kćeri su naslijedile znojne noge na tatu!! :lol: Kad sve troje krenu dizat noge na kauč!
HELP