Oblačenje bebe rodjene u sprnju
ne znam da li već negdje o ovome se piše, ali ja sam tražila i nisam našla.
molim vas da mi pomognete. trebala bi roditi sredinom srpnja i zanima me kako bebu treba oblačiti, ako pretpostavimo da će biti vruće (otprilike 25 stupnjeva).
inače iz splita sam.
Re: Oblačenje bebe rodjene u sprnju
Citiraj:
rozica prvotno napisa
molim vas da mi pomognete. trebala bi roditi sredinom srpnja i zanima me kako bebu treba oblačiti, ako pretpostavimo da će biti vruće (otprilike 25 stupnjeva).
inače iz splita sam.
:? Jel to u kući misliš ili šta??? Zar srpanj nije 7. mjesec, mjesec žege, sparine i vrućine za poludit...???
Aaaaah, u tom slučaju, beba će ti najčešće biti u bodiju...jer će plakati šta god joj drugo obučeš (nekad će i bodi biti razlog plača... :/ )
Citiraj:
rozica prvotno napisa
inače iz splita sam.
meni je patronažna rekla da im treba jedno 2 tjedna da se klimatiziraju,a kasnije kako tebi tako i njima. ja sam rodila krajem šestog mjeseca
Citiraj:
rozica prvotno napisa
inače iz splita sam.
sorry ali si me nasmijala s ovim: sredinom sedmog miseca u splitu - 25 stupnjeva. je kad klima u stanu uspije skinit na toliko :mrgreen:
ja sam rodila početkom 9. miseca i bilo je više nego pakleno. te godine je 9. misec bio strava i užas od vrućine.
držala sam je samo u bodiću, bez čarapica. jedino bi joj po noći (jer je sve otvoreno) stavila vruće hlačice :mrgreen:
u večernjim šetnjama bi joj priko nogica pribacila nekakvu pelenu.
taman ćeš rodit u najlipše vrime da bebu možeš vodit na more, u borovinu. aaaa lipote :heart:
Citiraj:
rozica prvotno napisa
inače iz splita sam.
i mene muči isto pitanje samo što je moj termin početkom srpnja.
a pošto ja u svojih 3o i kusur godina ne pamtim da je u to doba u splitu bilo +25 nego skoro +40 nemam blage veze kako ću obuć bebu.
L. sam rodila početkom 9. miseca i dok je ona došla iz bolnice i još tjedan ostala doma već je bilo za bodi kratkih rukava i lagane hlačice dugih nogavica. a i čarapice.
sad sam i ja u nedoumici jer će beba doć u srid sride lita i najgorih vrućina.
hoće li joj bit hladno samo u npr. bodiću bez rukava?
jer ako je idem obuć kao sebe onda bi to značilo da bi je najradije držala skroz golu (aj ne idem ja vani skorz gola, a crkavam i u najminimalnijoj robi).