molim do kada se možemo voziti u maxi cosi priori xp, kada u buster , sad smo 2,3mj i 14 kg malo smo već pa do kada i kada u buster
Printable View
molim do kada se možemo voziti u maxi cosi priori xp, kada u buster , sad smo 2,3mj i 14 kg malo smo već pa do kada i kada u buster
možete se voziti u sjedalici grupe I dok ne dosegnete 18 kg ili vam sredina ušiju dođe do vrha naslona sjedalice.
ok.
ok.
koliko je buster siguran, sjedalica mi uljeva puno više sigurnosti jer je klinac vezan u četiri točke .čini mi se sigurnije.
Mislis, u sjedalici je vezana na pet tocaka, ne? (dva ramena, dvije noge i medunozje)
Booster je siguran, ako se pravilno koristi, kad je dijete doguralo do 18 kg. Od 15 do 18 kg (kada se booster tehnicki moze koristiti) dijete je jos uvijek sigurnije u sjedalici s pet tocaka (dok god glava nije previsoko, odnosno sredina usiju nije presla vrh naslona sjedalice). Iznad 18 kg mora se koristit booster.
pet uistinu. sve jasno ko dan.
no naježim se kad vidim klince u autu na zadnjem sjedalu kako se klate.
nije mi jasno da nakon toliko edukativnih promotivnih akcija ljudi imaju hrabrosti djecu tako vozati uokolo. :evil:
Je, tesko je gledat dijete u opasnosti a imat osjecaj da nemres nist napravit, bar ne direktno. Indirektno se cesto moze, kao sto se i mi u rodi nadamo pa se trudimo al istina je da je tesko vidjet da mudrost, barem po ovom pitanju, jos nije doprijela do svakog.