iskustva s rebozzo pam kupljenim kod www.mama i beba
Citiraj:
Dionea prvotno napisa
Bok!
Koliko sam skužila rebozo pam je od 100% pamuka, a rebozo je mješavina pamuka i sintetike. Uzela sam rebozo pam sa portala mama i beba i sviđa mi se. To je tanka marama i čini mi se laka za vezanje i pogodna za ljeto. Ono što mi se ne sviđa je što pušta boju, a moje dijete voli žvakati maramu. Zbog tog stavim nekakvu pelenu ili gazu da slini po tome.
Imam i debelu hopediz maramu koja mi je draža ( čvrsta i ima eko certifikat), no čini mi se da moje dijete više voli biti u rebozo. Valjda ju manje stišće.
vidim da si kupila rebozzo pam u Mami i Bebi.imaju akciju na 2 modela i ja bih uzela također ali me zanima je li tkanina zbilja fino tanka i podatna
hvala
Re: iskustva s rebozzo pam kupljenim kod www.mama i beba
Citiraj:
irina prvotno napisa
vidim da si kupila rebozzo pam u Mami i Bebi.imaju akciju na 2 modela i ja bih uzela također ali me zanima je li tkanina zbilja fino tanka i podatna
hvala
Rebozo pam je jedan tanki materijal koji će sigurno biti dobar po ljeti, ali kad ga pogledam čini mi se da nije unakrsno tkan. Tkanina je mekana i podatna i lakše mi ju je vezati nego hopediz. Još nismo maratonke u nošenju pa ne znam kako će se ponašati na duže pruge. Za sada u duplom križnom kod nošenja oko pola sata nije se ništa opustila.