no-cry se pretvorilo u CRY!
Nisam sigurna radim li dobro, pa molim sve koji su se okušali (i uspjeli) u metodi no-cry da mi pomognu.
Dvije noći za redom sam pokušala lijepim riječima, maženjem, utjehom na sve moguće načine izbjeći davanje sise (dijete 23 mj.) jer sam stvarno :x :cry: :cry: (Radim i jednostavno ima noći kada bi mi trebalo barem 5 sati sna u komadu... moram se potpuno vratiti poslovnim zaduženjima što podrazumijeva i poneko putovanje znači izbivanje po noći - nismo nikada bile odvojene po noći ... )
Uglavnom ta no-cry metoda je za nas CRY CRY (gotovo do povraćanja od plača) i to traje sat vremena ... jučer sam popustila i opet dala sisu jer nisam mogla to više podnijeti. Ništa nije pomagalo.
Recite vi meni, je l moram biti ustrajna i biti uz dijete sve dok ne shvati da ja neću popustiti i dok ne zaspe mirno? Ili da joj ipak dam pa na prekide? Ili da se maknem, a sve prepustim tati? Kako je to kod vas izgledalo? Jesu li isto bili neutješni i koliko je to trajalo - dana i sati????
Napominjem da me jučer tukla kada sam došla s posla što inače ne radi (inače samo tuče tatu :/ ).