Odstranjivanje madeža kod trogodišnjaka
..dakle,bili danas i kod dermatologice pogledati Karlov madež na desnom stopalu i-moramo na odstranjivanje u Klaićevu,čim prije-madež "miruje" ali je doc rekla da ga je bolje čim prije odstraniti-ono što mene brine su njezoine riječi "opća anestezija i " 10 do 15 dana bez hodanja"-alo?!Karlo bez hodanja,alo?ufffff...
:cry:
Re: Odstranjivanje madeža kod trogodišnjaka
Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
..dakle,bili danas i kod dermatologice pogledati Karlov madež na desnom stopalu i-moramo na odstranjivanje u Klaićevu,čim prije-madež "miruje" ali je doc rekla da ga je bolje čim prije odstraniti-ono što mene brine su njezoine riječi "opća anestezija i " 10 do 15 dana bez hodanja"-alo?!Karlo bez hodanja,alo?ufffff...
:cry:
Baš sad pričam na telefon sa frendicom koja radi na MFC tu kod nas i kaže mi da se za takve stvari ide kirurgu,a ne na dermu i da sumnja da će djetetu zbog mladeža daje opća anestezija već samo lokalna ,da zahvat traje ovisno o veličini i mjestu mladeža! A mirovanje također o mjestu i veličini ožiljka!
Jedino ako dijete nikako ne surađuje,odnosno ako ne može biti mirno pod lokalnom!
Ja bi svakako išla po drugo mišljenje!
Zašto bi ga uopće vadili van?