Iskustva s pedijatrima (Split)
Molim Vas kakva su vaša iskustva?
Ne znam dali puno tražim, ali ispičat ću ukratko.
Pedijatra sam odabrala nasumce, odnosno iz praktičnih razloga; nalazi se u istoj zgradi gdje i moja liječnica opće prakse i gin., koji su odlični, pa sam iz neke predrasude mislila da će i ona biti ok.
beba sad ima 8 mjeseci i do sada smo bili na mjesečnim kontrolama, cijepljenju, ništa posebno, jednom prehlađena, dobila antibiotik.
Ali, svaki, ali baš svaki put kad dođemo ped. me pita; "A čiji ste vi pacijenti?" Dobro, ne pozna mene i tatu, ali ona uopće ne pozna moje dijete, ona je ne doživljava.
Zadni put kad me to ponovo pitala ja jednostavno nisam izdržala i prigovorila sam joj to.
Sva se uzvrpoljila i bla, bla, ona je 20g ped itd...
Ma nema veze, nije stvar u mojoj sujeti, nego u nesigurnosti; pa šta onda ped. kontrolira ako je se ne sjeća od prošlog puta? Kako ona može pratiti njen napredak?
Jednom kad je moja bebe imala 4 mj. sam pitala ped. dali je normalno da ona traži sisu svaka 2, do 2 i po sata, a ona mi odgorila da je MORAM DISCIPLINIRATI!
Disciplinirati bebu od 4 mj.???
Toliko.
Uglavnom taj zadnju puta joj je dala kao više pažnje , uz to i uputnicu za željezo i šećer.
I sad bi ja bebu koju dojim (noću često u zadnje vrijeme zbog zubića) trebala ujutro na tašte voditi na vađenje krvi. Meni jednostavtno neizvedivo, još mi je sad i pokupila prehladu od tate.
Uglavnom osjećam se nesigurno i najradije bi mijenjala ped., a ne znam šta ako bude još gore :?
[/list]