Imam problemčić, u desnoj dojci imam više mlijeka i kad malog dojim čujem kako pohlepno guta, no sa lijevom smo u vječitoj svađi i nakon par puta što povuće počne se buniti, što učiniti kako bi se i u lijevoj počelo stvarati više mlijeka ?
Printable View
Imam problemčić, u desnoj dojci imam više mlijeka i kad malog dojim čujem kako pohlepno guta, no sa lijevom smo u vječitoj svađi i nakon par puta što povuće počne se buniti, što učiniti kako bi se i u lijevoj počelo stvarati više mlijeka ?
ako ne zeli vuci, ostaju ti 3 opcije:
1. izdajati se na tu stranu i davati mu izdojeno
2. dojiti samo na jednoj strani
neke zene odaberu prvo i nadaju se da ce beba s vremenom prihvatiti i drugu dojku, a neke odaberu drugo i bez problema othrane dijete i vise godina samo na 1 dojci
3. ili mozes nastaviti kao do sada i nadati se da se s vremenom mozda prihvatiti i tu drugu dojku i povuci malo vise
izaberi sama :)
Samo da kažem da je moja prijateljica odgojila jedno djete(prvo) samo na desnoj dojci a drugo je nekako uspijela "nagovoriti" da prihvati i ljevu, nevoljko doduše.
Inače primjetila sam da su ti problemi sa ljevom dojkom jako česti, kao kod mene s ovim gljivicama, regadama pa odbijanje i tako dalje ... što li to ima u ljevoj dojci....? :? (ovo ja sada kao pjevam)
Ja zbilja ne znam šta je to s lijevim dojkama. Moja ju nije ljubila kad je bila mala jer je bio prejaki let down, a kasnije kad se to nekako smanjilo, onda joj je pak bio preslab pa je mjesecima se bunila i 'protestirala' protiv lijeve.
Lijeva mi sad manje 'radi' u odnosu na desnu, no i dalje redovito izdajam lijevu dojku nakon dojenja, a često kad zaspi na lijevoj ponudim joj i desnu i popije još, koliko čujem, solidnu količinu.
Eh, da ostane budna to već ne bi išlo..... :/
a ja se pitam štpo je to u desnoj :lol:
meni lijevu odlično prihvaća dok na desnoj se samo vrti i ne vuče kak spada...
I naša desna je zakon :lol: , iako to nisam primjetila toliko u početku, ali u ovom kasnijem dojenju je preočito! Na oko očito :lol:
Mi smo u prva 3-4 mjeseca muku mucili sa desnom dojkom, a sada je fino doji. :D
a imas i onu soluciju sa zavaravanjem, stavis ga na desnu pa ga samo kliznes na lijevu.
kako spavas? je li ti zgodnije da je na desnoj strani? probaj okrenuti stranu.
i moj je tri godine sisao samo desnu, no otprilike mi je jasno da je jedan od uzroka svakako i to sto bi dojeci na lijevoj strani trebao biti na rubu kreveta, a na desnoj bih opusteno zaspala....
borili smo se neko vrijeme s takvim prijevarama, klizanjem na drugu stranu, spavanjem naopako da lijevu ponudim prije, sto vise, sto cesce...
izdajati mi se nije dalo a i nisam bila strucnjakinja u tome... pa sam odustala.
Thanks na odgovorima :) desnu mu dajem svaki put, a lijevu sam skužila da se ipak na svaki drugi put skupi više mlijeka pa onda ipak povuće, nije da je neće uopće ali se jednostavno iz nje ne može skroz najesti.... puno hvala cure na savijetima :bye: