clumsy mom prvotno napisa
Za prvi razlog ima više razloga :lol:
Najglavniji je taj što ja pod pojmom terase podrazumevam jedno a imam drugo - centar nam se sređuje od prošlog leta, ulice su raskopane u celom šetalištu pa su se kafići ili preselili ili se gazde pretvaraju da se oko njih ništa ne radi. Ovi koji su se preselili nadžidženi su u dva tržna centra, terase su im svima uz ulicu i uopšte ne želim da razmišljam šta bi moglo da se desi ako mi neko dete u žaru igre izleti na kolovoz. Oni kafići koji su ostali su još gori - otvorene šahte, kanali preko kojih ili preskačemo ili idemo preko letve, u onoj rizli i šljunku ima svega (staklića i sličnih gluposti) pa mi se ni tu ne puštaju sa 'lanca'. Kad na sve dodam ili stolove koji su namešteni na neporavnjanom šljunku ili stolove koji su toliko zbijeni sa ne možeš sesti a da se pritom ne izviniš barem petorici usput...
Za prošli vikend smo bili u Vrnjačkoj Banji i deca su mi sasvim lepo trčkala oko terase, brali mi cvetiće na 10-tak metara udaljenom travnjaku, išli samnom do česme 100m ne držeći me za ruku...Dakle, nemam predrasuda već nemam uslova :/
A treći razlog...perem kosu u 5:20 min, nokte mažem u ponoć ako ne obnevidim od umora pre toga a šminkam se samo za susrete generacija (na koje ne idem :lol: )