temperatura malo preko 37 i proliv...
nisam sigurna da li je ovaj topic za ovaj pdf ili za zdravlje dece, pa molim admina da premesti ako treba...
radi se o sledecem:
n. je jos proslog petka dobio proliv, a ja se nisam preterano uzbudjivala jer jos uvek uvodimo nove namirnice u dohranu, pa sam verujuci da je od toga, resila da samo izbacim tu novu namirnicu na neko vreme...
medjutim u subotu je dobio temperaturu, ne veliku, 37,4 aksilarno, i drzala ga je ceo dan... a proliv je ucestao... tu sam se vec malo zabrinula, mada nije bilo nikakvih drugih simptoma, dete veselo, nema znakova dehidracije, ali sam ipak skoknula do apoteke i uzela sirup za skidanje temperature (kuci imam samo cepice) i neki probiotski preparat za sredjivanje stolice... takodje smo presli na iskljucivo dojenje...
do ponedeljka se nista nije promenilo, a istog dana smo dali uzorak stolice na analizu...
od tada da do danas simptomi su i dalje prisutni: svaki dan je temperatura malo preko 37, nocu nema temperaturu :? , a proliv i dalje traje, jedino sto stolica vise nije tako ucestala i nije vise smrdljiva i zelena, vec ima zlatno zutu boju i normalan miris...
popodne su gotovi rezultati stolice pa cemo kod pedijatra... nisam htela da idem ranije, jer je nas dr. na odmoru, pa bi morali da se nacekamo i to u prostoriji sa jos gomilom bolesne dece... sto mi se nikako nije dalo...
zanima me u medjuvremenu je l ima nekog da mu je dete imalo slicne simptome???
stvarno sam zbunjena, plz help...