Re: PROBLEMI ZBOG OPERACIJE
Citiraj:
POSLOVNA TAJNICA prvotno napisa
Operirala sam ciste na jajnicim prije 3 god u petrovoj i sad imam jako velikih problema zbog svega toga.
Pozdrav, ženo neobična nicka :)! Dobrodošla i čim prije ošla na trudničke forume. Koja ti je tvoja dijagnoza? Kako misliš da zbog operacije moraš na IVF? Jesi sigurna da je to razlog - vjeorjatno si imala laparskopski driling i PCOS? Da bih ti išta pametno savjetovala i rekla trebala bi mi tvoja dijagnoza točna, plus tvoje točne godine (muževljeve nisu toliko bitne jer se tih par potrebnih spermića lako dobije u postupku, najkritičnije je da žena ovulira i bude pravilno stimulirana, a najveći kunst je da se oplođene jajne stanice prime za maternicu, tu doktori nisu baš sigurni zašto to nije uvijek slučaj - tu IVF zna zaštekat jer većina dođe do embrija. Računa se da 25-30% parova uspije već u prvom IVF-u. Ovako ću ti zaželit sretno i poslat vibrice da postupak uspije - IVF nije nikakav bauk, pročitaj link koji je linkala wewa :love:.
Re: PROBLEMI ZBOG OPERACIJE
......Pozdrav, ženo neobična nicka :)! Dobrodošla i čim prije ošla na trudničke forume.....
Eh, nisma mogla odoljet da ne"pokradem" našu inu!
Ja nadodajem još da gore pri vrhu imaš dva važna topica: brošuru i rječnik!
Pročitaj.... i pitaj!