naslov sve govori :cry:
al svejedno mislim da cu ic sutra vadit betu iako nema smisla :(
Printable View
naslov sve govori :cry:
al svejedno mislim da cu ic sutra vadit betu iako nema smisla :(
:cry:
Draga.....izvadi sutra betu a ako i ona bude negativna, glavu gore i kreni putem buducih planova koji te svakako kad-tad dovode do :saint:
SRETNO!!
...i ne tuguj previse jer sreca je na samom pragu... :love:
:love2: o draga regi neznam sama šta da ti kažem :cry: s tobom tako mi je žao ali drži se već će mo mi nekako doći do svog :saint:
žao mi je :love2:
regi draga zar nisi trebala vaditi betu tek za koji dan :?
regi draga, u ovom ti trenutku mogu samo ponuditi prijateljski :love: i zaželjeti da slijedeći postupak rezultira bebačem...
:love: žao mi je
:(
slijedeci put ce sigurno biti dobitni :*
Žao mi je. :love: Idemo dalje, bit će jedanput.
:love2:
:( :love2:
pa dokle će ići taj negativni niz
regi :taps: :love2:
:cry: :cry: :cry:
O Regi! Znam da nema načina da te sad utješim pa ti samo želim što brži oporavak! Znaš da smo uz tebe. :(
žao mi je :love2:
Regi draga, :cry: tek sad sam vidjela, tako mi je žao, joj, pravo mi je žao. Biće, ako Bog da drugi put :cry: Ne znam šta da kažem, stvarno :cry:
:cry: zao mi je strasno....strasno mi je zao :(
:cry: :love2: jako mi je žao, ali svejedno izvadi betu
regina78 :( :love2:
draga regina78, budi uvjerena da ces i ti biti jedna od onih koja je ugledala plusic, sve sto ti terba za to je neizmjerna snaga i volja a svakim neuspjehom toga je sve vise.....zato glavu gore, sve blize si svojoj sreci!
:love:
Žao mi je :love:
Regina :taps: :love2:
Regina :love2:
Držim fige za sljedeći put!
Regi :* :* ,odmori se sad malo od svega,bit će bingo kad se budeš najmanje nadala,nije ovo kraj!!!!
žao mi je :(
O Regi, :cry:
jako mi je žao.
:cry:
Ne znam te čak ni ohrabriti, ne znam ni sebe, mrzim ovo.
Jer znam da što god ti rekla, neće biti dovoljno da te utješim... ali znaš i sama da za par dana sve prođe i mi shvatimo da imamo snage za dalje,
sve će biti u redu.
Grlim te puno, puno.
PS: Ipak,djelić mene gaji nadu za betu sutra, znaš da je sve moguće. :heart:
:*
Regina to mi je vrlo poznat osecaj :cry: :cry: :cry:
Za par dana ce svet opet biti u redu i zemlja ce opet poceti da se okrece..
Ne daj se :love:
Žao mi je, znam kako se osjećaš, sutra će već biti bolje, drži se :heart:
draga žao mi je :taps:
žao mi je :( ,šaljem ti veliki :love2:
Draga regina jako mi je žao :cry: No i sama znaš, beta je beta, a ako i ona sutra kaže ništa, odtuj i u nove pobjede. Nema ti druge. Drž se.
regi :love2: :love2: :love2: :cry: tocno znam kak se osecas. ja sam plakala evo vec dva dana.a upravo sam ti poslal vibrice na odbrojavanju...al sta cemo moramo biti hrabre , bar tako kazu .kako ? samo mi znamo.
regi- :cry: zao mi je
Regina :( :heart:
žao mi je :cry:
možda te ß iznenadi, treba biti pozitivan iako iz iskustva znam da to nije uvijek jednostavno
šaljem ti veliki virtualni :love2:
žao mi je......najgore mi je napisati par slova na ovakve teme....nikad ne znam što je najpametnije reći-ali jedno sigurno jeste----moramo ići dalje....ali tek nakon urađene bete...
:(
evo me, malo bolje al opet koma, upravo dala krv za betu i iza 12h rezultat iako ga vec znam :(
al odma jucer nakon sta sam saznala rezultat rove se misli kako dalje, svasta smislila jedino neznam kako docekat 12mj jer ovaj put cu cekat 6mj a ne kao prosli put 3mj :(
jucer mi M kupia laptop da me utjesi malo, jer ga vec dugo zelim, al bezuspjesno, na kasi plakala umisto da se radujem :(
hvala cure na svemu, bez vas bi bilo puno teze :*
regina :* :love: