RAZLICAK u jurisicevoj :)))
mi smo se ove godine prebacili iz neprezaljenog bijelog jelena u razlicak u jurisicevu jer smo se preselile u vlasku.
u ex vrticu je klinka imala tesku adaptaciju i tu su nam tete puno pomogle i ona ih je zavoljela u rekordnom roku, prema roditeljima su bile divne i zato mi je bilo jako tesko traziti premjestaj...
mislila sam da je moja odluka sebicna jer nam je ovako "sve usput", ali na kraju sam saznala da ionako ne bi bila u istoj grupi, nego starijoj i da se pola djece promjenilo.. znaci, od svega bi samo okolina ostala ista...
prije ljeta, vec sam ju pocela pripremati za novi vrtic. bili smo tamo par puta, sve joj se sviđa, najvise stricek (ali mi nismo kod njega u grupi), i lijepo dvoriste i sređen prostor... sad je na moru, a kad dođe smo se dogovorile da idemo u shopping (torbica, papuce...)
koliko ja znam, vrtic ima samo dvije grupe sto je super za adaptaciju i naravno da cu biti s njom na tim prilagodbama i dulje od tjedan dana...
ima li ovdje mama cija djeca idu u razlicak?
teta ravnateljica mi nije znala reci hoce li ove godine biti u vrticu neki posebni sadarzaji npr. engleski.. kako je bilo proslih godina?