Ne mogu zaliječiti ragade! Molim pomoć!
Već više od mjesec dana imam užasne, naravno, prebolne ragade! Sara nema još zubiće, ima skoro 10 mjeseci i položaj sisanja je isti kao i do sad. Moj zaključak je da vuče prejako. Mlijeko normalno ide. Bradavice su u ranama, popucale skroz u krug i krvare na podoj. Radi bolnosti, ali i uvođenja dohrane, sam smanjila podoje na samo dva noćna: oko ponoć i ujutro oko 5. Ne mogu se izdajati jer to je samo par gutljaja i ništa ni ne izlazi kad idem izdojit.
SVE sam probala:sve kreme, svoje mlijeko, hodanje u toplesu, more, promjena položaja, razgovarala sa savjetnicom, bila kod liječnika...
Rane malo zacijele preko dana i ona ih opet kod podoja razbije. O bolovima da i ne govorim. Mislila sam da nisu gljivice i stavila Rojazol-još mi je bilo gore.
Toliko sam izmučena i očajna da ne znam više šta ću. Danas sam treći put bila kod liječnice, koja mi stvarno ne može pomoć. Samo sam izašla plačući.
Nisam spremna na prestanak dojenja i ne želim to!
Znam da je bilo puno tema o ragadama, ali ovo izgleda prestrašno! Strah me da mi se ne dogodi kakva infekcija!
Molim vas, bilo kakav savjet, sve prihvaćam :( !!