Clio authentic 2002-TT ili noga?
Poštovani, prilično sam neinformirana, a vrijeme je da kupim novu sjedalicu jer će mališa uskoro napuniti godinu dana.
Zanima me sljedeće,a molim one koji imaju Renault Clio Authentic, moj je 2002. proizveden, da me savjetuju:namjeravam kupiti ISOFIX sjedalicu, ali ne znam da li je bolje s nogom ili TT kao trećom uporišnom točkom?! Naime, ne znam ni da li ima TT kao treća uporišna točka :/ :oops: Gdje da pogledam, tražim dotičnu? :/
Važno mi je da je prtljažnik slobodan, tamo stalno držim kolica.
I da li postoje sjedalice u 2 izvedbe-s nogom i sa TT?
Re: Clio authentic 2002-TT ili noga?
Citiraj:
zrinquita prvotno napisa
Poštovani, prilično sam neinformirana, a vrijeme je da kupim novu sjedalicu jer će mališa uskoro napuniti godinu dana.
Zanima me sljedeće,a molim one koji imaju Renault Clio Authentic, moj je 2002. proizveden, da me savjetuju:namjeravam kupiti ISOFIX sjedalicu, ali ne znam da li je bolje s nogom ili TT kao trećom uporišnom točkom?! Naime, ne znam ni da li ima TT kao treća uporišna točka :/ :oops: Gdje da pogledam, tražim dotičnu? :/
Važno mi je da je prtljažnik slobodan, tamo stalno držim kolica.
I da li postoje sjedalice u 2 izvedbe-s nogom i sa TT?
kukica za TT se nalazi u prtljažniku odmah iza naslona zadnjeg sjedala (vidi u uputama svog autića na stranici 1-35)
međutim, obrati pažnju i na stranicu 1-32 na kojoj se nalazi upozorenje da se s ISOFIX-om u Clijaču smiju koristiti samo Reanult-ove sjedalice
vjerujem da se to u međuvremenu promijenilo (ipak je razvoj AS išel dalje), ali svakako treba provjeriti kompatibilnost određene ISOFIX AS i auta (vidi upute AS ili web-stranice proizvođača AS)
Re: Clio authentic 2002-TT ili noga?
[quote="Juroslav"]
Citiraj:
zrinquita prvotno napisa
da se s ISOFIX-om u Clijaču smiju koristiti samo Reanult-ove sjedalice
a ja moram dodati da Renaultove sjedalice zapravo nisu renaultove, nego su romerice s renaultovim navlakama