Granulacija - paliti ili ne?
Bila sam na pregledu prije par dana, i dr ono sve ok, sto sam dolazila kad jos nisam ni dobila, sve miruje a ja fino pitam imam li ja dole nesto sto mi moze smetati il sam to umislila jer mi ni prosli put nakon 6 tjedana nisu nista rekli da ima. Kaze: ima mala granulacija, reakcija organizma na sav, kao neka vrsta cvorica koji dskace od ostalog tkiva, al oni to ne spominju ako se zene same ne zale jer obicno prodje kad se krenes redovno seksati. Ja sam mu lijepo objasnila da se ja trudim povratiti stari tempo i zelje ne manjka, osjecam sluznica i te stvari su super al neke omiljenje poze ne mogu prakticirati jer me to nesto smeta i zateze pa ne samo pri tom cinu vec i pri obavljanju nuzde, turskom sjedu i sl. Predlozio mi je da jos malo sacekam pa ako ne bi proslo da mi to necim spali u bolnici. Buduci sam ja sklona tim upalama koje rezultiraju divljim mesom(tri operacije na nogama, paljenje dva prsta na rukama - dr kaze da je to kod mene kao reakcija na stres, vrsta cira) sumnjam da ce samo proci, pa me zanima da li je netko to imao i da li je palio? kakva je procedura, boli li poslije? tnx