spirala i Fergusonov refleks
jutros sam otisla doktoru da mi, nakon duuugog premisljanja postavi spiralu. Upozorio me na mogucu nelagodu i bol, tako da sam stisnutih zubiju odlucila da ja to mogu.. No desilo se nesto na sto me uopce nije pripremio! Boj je bila zanemariva i umjesto da me boli, postalo mi je strasno lose.. imala sam osjecaj da mi je netko zavezao zeljeznu kuglu za nogu i bacio me na dno mora! Ocajno! Preznojila sam se, srce mi je pocelo lupati i pocela me hvatati nesvejstica.. doktor je u pola procedure odustao i na kraju nisam postavila spiralu. Strasno... nakon jedno pola sata sam se malo stabilizirala ali sam doslovno u trenutcima mislila da cu se stropostati i da cu ostati lezati na podu dozivotno.
Dali je netko ima ovakvo isustvo i jeste li se na kraju odlucile opet? Doktor mi kaze da je takva reakcija moguca ujutro ( a ja popodne mogu vrlo tesko organizirati da odem ), i sada sam u sto dilema... dali se vratiti popodne ili nikada vise.. Bas mi je frka sada, a jos me malo boli trbuh ( kao pred stvari) iako je to potpuno zanemarivo, ali kako li ce boliti tek onda kada mi spirala ostane unutra ako osjetim sada kada nicega nema ?
dajte malo moralne podrske i neki savjet..