Re: Licemjerje medija (TV)
Citiraj:
Moover prvotno napisa
Dakle, prije nekoliko tjedana je bio dokumentarac (u 20h) u kojem je bilo prikazano istraživanje kako okus sperme ovisi o prehrani... pa su muževi jeli neku specifičnu hranu, a ženama su poslije dali da okušaju spermu i daju svoj komentar...
Ne razumijem koja je svrha ovakvog istraživanja :?
Da su istraživali kako okus majčinog mlijeka ovisi o prehrani ili bilo šta drugo pa hajde, mislim, i boja i miris i izgled svih ostalih izlučevina, i znoja npr. ali sasvim sigurno i urina i stolice, također ovisi o tome šta se konzumira na usta....i šta sad s tim rezultatima o spermi???
Ne vidim da su iskoristiva, zato ne razumijem svrhu...
Citiraj:
Nataša,Sarajevo prvotno napisa
Da su istraživali kako okus majčinog mlijeka ovisi o prehrani ili bilo šta drugo pa hajde, mislim, i boja i miris i izgled svih ostalih izlučevina, i znoja npr. ali sasvim sigurno i urina i stolice, također ovisi o tome šta se konzumira na usta....i šta sad s tim rezultatima o spermi???
Svrha je da muz s velikim osmijehom dodje zeni i kaze, pa hajde, draga, danas sam jeo puno ananasa, a ti vooolis ananas :mrgreen:
Citiraj:
summer prvotno napisa
Citiraj:
Nataša,Sarajevo prvotno napisa
Svrha je da muz s velikim osmijehom dodje zeni i kaze, pa hajde, draga, danas sam jeo puno ananasa, a ti vooolis ananas :mrgreen:
je, to ce istrazivanje prihvatit i zadnja baba u ulici.
ali ce i dalje nudit djetetu od 3mj koje doji malo pilece juhice, da se nauci na nove okuse :roll: