Trebam ih za Lolin vrtić, na placu sam našla tikvice, kukuruz, u pet shopu sjemenke suncokreta, ali bi još nešto.
Dali se na Dolcu još uvijek moženaći onih skroz malih tikvica i klipića kuruze? Gdje ima kestenja?
Što bi još mogle sakupljati?
Printable View
Trebam ih za Lolin vrtić, na placu sam našla tikvice, kukuruz, u pet shopu sjemenke suncokreta, ali bi još nešto.
Dali se na Dolcu još uvijek moženaći onih skroz malih tikvica i klipića kuruze? Gdje ima kestenja?
Što bi još mogle sakupljati?
ako imaš neki hrast u bilizini prikupi koji žir... prošetaj po kojem šumarku i pogledaj oko sebe - nema čega nema... možete donijeti i koji list u bojama jeseni...
Ne znam za Dolac, ali na Trešnjevačkom placu nema čega nema. Klipića kukuruza, tikvi različitih veličina oblika, čak i kestenja... čak sam i ja u jednom trenutku poželjela donijeti nešto od toga doma (i odmah od toga odustala jer znam da me muški ne bi fermali s tim ni 5% :mrgreen: )Citiraj:
Frida prvotno napisa
ima na Dolcu tikvica. Mislim i kukuruze.Citiraj:
Frida prvotno napisa
Kestenja imaš svugdje - pa blizu Rodinog gnijezda ti je možda park s najviše divljeg kestenja u Zagrebu
Ja sam slagala jednom košaricu za vrtić na temu "plodovi jeseni turopoljskog kraja" (to sam se sam zmislila :mrgreen: ).
Stavila sam klip kukuruza ali neoguljen, krumpir, luk, češnjak, papriku, paradajz, tikvicu, ciklu, jabuku sa komadićem grane i listovima, dunju, krušku, orah onako u svojoj ovojnici sa komadićem grane, datulje,kestene u svojoj pikavoj omotnici, po grozd bijelog i crnog grožđa....više se ni ne sjećam kaj sve ne. Uglavnom djećici je bilo zanimljivo vaditi orahe i kestene iz ljuski i guliti kukuruz.