engleski na dječjem laptopu
Dominik je na tavanu pronašao mali dječji laptop od moje nećake star 10ak godina. Nakon što smo skužili kako ga aktivirati ostali smo oduševljeni. To je laptop za učenje njemačkog za malu djecu. Ima nekoliko igara u kojima piše, izgovara na njemačkom i pokazuje usporedo sličice izgovorenog, broji, pjeva i sl.
Obzirom da mu je uskoro rođendan, zanima me dal ste negdje vidjeli nešto slično za kupiti za učenje engleskog?
Re: engleski na dječjem laptopu
Citiraj:
božana prvotno napisa
Obzirom da mu je uskoro rođendan, zanima me dal ste negdje vidjeli nešto slično za kupiti za učenje engleskog?
Ovdje (Italija) ih ima masa - jos su u igre ukljuceni razni poznati djecji likovi (Barbie, Disney princeze, itd.).
Npr: Sapientino English
Re: engleski na dječjem laptopu
Citiraj:
božana prvotno napisa
Dominik je na tavanu pronašao mali dječji laptop od moje nećake star 10ak godina. Nakon što smo skužili kako ga aktivirati ostali smo oduševljeni. To je laptop za učenje njemačkog za malu djecu. Ima nekoliko igara u kojima piše, izgovara na njemačkom i pokazuje usporedo sličice izgovorenog, broji, pjeva i sl.
Bilo u Mercatoru i u Kauflandu za cca 130 kn... Moji doma imaju 2 komada od ljeta 2005, jedan je u komi, ali drugi još radi...
Ima mali lcd display (cca 8x6cm) i programe za učenje slova, brojeva, spelling, pjesmice, čak i primitivno crtanje. Budući da mi dečki u školi uče njemački, ovime se služimo za engleski. Vrijedi tih para!