Dogadaji u Petrovoj bolnici
Mislim da moj tekst odgovara temi jer se radi o poboljsanju stanja u bolnici, samo jos ne znam kako ce se poboljsati i tko ce pomoci da se poboljsa?
Naime, ja se ne mogu smiriti poslije procitane vijesti o dogadajima u Petrovoj bolnici i smatram da nitko ne bi trebao samo olako prelaziti preko tog dogadaja ,bez obzira na spol i dob, jer se radi zapravo o zivotu.
Dogadaj je jeziv, umrlo je djete zbog strucne pogreske u bolnici iz koje dolaze najcesce jezive price i gdje to nije prvi put. To sto se zove u ovom slucaju "strucna pogreska" je zapravo nemar i tesko zanemarivanje posla koji je tako delikatan. Doktori koji su za to krivi trebaju sto hitnije dobiti otkaz i ukoliko se to ne dogodi, treba pokrenuti lavinu i pisati svim mogucim svjetskim organizacijama o tome sto se dogada u zemlji koja zeli biti djelom EU i koja tamo i po mnogim mjerilima i spada,osim kad se radi o ovakvim slucajevima koji su u normalnom svijetu nedopusive! Arogancja lijecnika u Petrovoj mora prestati, to toliko traje da je preslo u pravilo a ne iznimku.Sjecam se kad sam isla u srednju skolu, sto je ravno prije 15 godina , cula sam iste price o Petrovoj bolnici, kao to je mesnica, klaonica, kao to se mora sto prije izbjeci.Price tog tipa su me dugo sprijecavale da imam djete jer sam se zamisljala u tim situacijama,
sa arogantnim doktorima, koje je bas briga za mene ili traze novce,kako ih nije sram???!
Smatram da bi Roda trebala reagirati kao organizacija koja se bavi djecom, obitelji, zenama i svim problemima u vezi s tim.
Ljudi sute, boje se, nadaju se biti ce bolje.
A ako nitko zaista ostro ne reagira, morati cemo svoje kceri upozoravati da ne idu u Petrovu, da je tamo grozno itd.itd. a gdje je tome kraj??
Ima li netko kakav komentar toga?