problemi sa poslodavcem nakon porodiljnog
Da vam se malo požalim, vraćam se u ponedjeljak na posao sa porodiljnog i danas se čujem sa šefom da se sve točno dogovorimo i dođe mi da pošizim od njegovog ponašanja. :evil:
Prije šest mjeseci sam bila kod njega na razgovoru da vidimo da li ostajem i dalje kod njega, i kažem mu tada da ću se vratiti ako mi poveća plaću i on pristane na to i ja naravno na to računam i ne tražim novi posao.
A danas on meni kaže da mi ne može povećat plaću jer da nema sad love (moš mislit, a sebi kupio novi auto i zemlju na Braču) :evil: :evil: , pa da ne može obećat nešto što poslije neće moći ispuniti, nego da mi plaća ostaje ista, a formalno idem na kao viši položaj.
Luda sam sad, ne da mi se niti vraćat tamo, a drugi posao nemam.
Šta bi vi napravili da ste na mojem mjestu?
Razmišljam o tome da si otvorim bolovanje ili samo da dam otkaz, ali onda sam bez love dok ne nađem nešto drugo.....
ne znam , stvarno sam u komi
Re: problemi sa poslodavcem nakon porodiljnog
Citiraj:
llella prvotno napisa
Da vam se malo požalim, vraćam se u ponedjeljak na posao sa porodiljnog i danas se čujem sa šefom da se sve točno dogovorimo i dođe mi da pošizim od njegovog ponašanja. :evil:
Prije šest mjeseci sam bila kod njega na razgovoru da vidimo da li ostajem i dalje kod njega, i kažem mu tada da ću se vratiti ako mi poveća plaću i on pristane na to i ja naravno na to računam i ne tražim novi posao.
A danas on meni kaže da mi ne može povećat plaću jer da nema sad love (moš mislit, a sebi kupio novi auto i zemlju na Braču) :evil: :evil: , pa da ne može obećat nešto što poslije neće moći ispuniti, nego da mi plaća ostaje ista, a formalno idem na kao viši položaj.
Razmišljam o tome da si otvorim bolovanje ili samo da dam otkaz, ali onda sam bez love dok ne nađem nešto drugo.....
idi logikom. vrati se na posao i kopaj dalje.
Sretno!
Citiraj:
llella prvotno napisa
Ovisno koja si struka i koliko ti vremena treba da nađeš novi posao?
Ako ga možeš naći u roku od mjesec dana, baci se na potragu za novim poslom i naravno što prije daj otkaz :mrgreen:
mamma san editirala dio posta koji je u suprotnosti sa pravilima ponašanja na ovom forumu
Citiraj:
llella prvotno napisa
Razmišljam o tome da si otvorim bolovanje ili samo da dam otkaz,
a kako misliš otvoriti bolovanje ako si zdrava ?
Citiraj:
dalmatinka prvotno napisa
Citiraj:
llella prvotno napisa
Razmišljam o tome da si otvorim bolovanje ili samo da dam otkaz,
a kako misliš otvoriti bolovanje ako si zdrava ?
S obzirom da sam imala tehničkih poteškoća oko pristupa forumu, sad reagiram:
Dakle, ne samo na pdf Pravni savjeti, već i na svakom dijelu ovog foruma, nije dozvoljeno traženje niti davanje savjeta koji su protivni zakonskim propisima.
Također, bolovanje se može otvoriti samo zbog određene medicinske indikacije. Bilo kakvu "crnu" praksu oko otvaranja bolovanja, na ovom forumu se neće priznavati.
Stoga molim sve prisutne na ovom topicu da ovo upozorenje uvaže. Naslovni post nije korigiran upravo zbog ovog upozorenja.