nesto me muči.kuma mi je dobila na CITO 12 JS i neka od pacjentica joj je rekla da je čak moguće da se niti jedna oplodi.ja basi nevjerujem u to ali postoji crv sumnje.sta mislite jeli to moguće :shock:
Printable View
nesto me muči.kuma mi je dobila na CITO 12 JS i neka od pacjentica joj je rekla da je čak moguće da se niti jedna oplodi.ja basi nevjerujem u to ali postoji crv sumnje.sta mislite jeli to moguće :shock:
neplaši me :shock: :oops:
anica68 moguće je, ali sa 12 js :D malo vjerojatno.
Sve je moguće...nažalost..
A teoretski je moguće ali zašto se ne bi i sve oplodile? 12 stanica je stvarno lijepa brojka i kuma može mirno spavati.
laky Ne čitati takve teme do sutra.... ;)
Draga moja svašta se može dogoditi ali prosto sumnjam da neće doći do oplodnje bar nekoliko JS.
Ja sam na CITU imala 13 JS od kojih se oplodilo 12 JS.
Tvojoj kumi od :heart: želim istu brojčicu. :love: :love:
Ma čisto sumnjam da se od 12 neće oplodit baš ni jedna jedina.
Nama se na CITU od 4 j.s.oplodile sve 4,a spermiogram nam je teeeška katastrofa.
i kod nas je katastrofa spermiogram nekad i nema spermija a kaze biologica da je izabrala nejboljih 16
moja poznanici jucer punktirano 15 JS, oplodjeno 5 - dakle, zaista je vrlo mala sansa da se bar nijedna ne oplodi...a i ak vide da je frka obicno rade ICSI bar na jednoj (koliko znam)
kod nas je bio ICSI srećom(prvi put je bilo "pozitivno" da je spermiogram loš)
ovo me malo plasi, jer od dragog je spermiogram isto jako los, i jos su ga na dan punkcije zvali da mora ponovo dati uzorak, e sad jeli prvi nije bio o.k. ili sto vec, danas nam rekli da nema transfera vec da sutra dodjemo, punktirano je 10js i ja se toplo nadam da se bar nesto dobro odvija u laboratoriju....ma mozda je bolje da do transfera izbjegavam ovakve teme, jer se svasta pocne vrtiti po glavi
i kad nas je tuga do neba spermiogram ali mi je mr.rekla da je nasla 16 ok spermija.da nije ok nebi rekli da dođes sutra nebrini to
to mi i muz stalno govori, da se bespotrebno brinem i ubijam u pojam, kad ce sve biti o.k., ali nekako je lakse kad se to cuje/procita od vas curka sa foruma :*
ja pametujem a mene krpi hoće li od 16 preziviti bar 5 do 5 dana. :oops:
stalno neki strahovi