Re: lud, zbunjen, normalan
Citiraj:
lillifee prvotno napisa
drage mame, dajte mi, molim vas, napisite koliko je za vas vazno biti sa djecom i posvetiti se njima dok su ovako mali kao i moji. nadam se da vas ima jos takvih slicnih meni, jer ove njemice, bas su me ubile u pojam.
meni je užasno važno i strašno sam tužna što si više ne mogu priuštiti biti doma. Daj zanemari te njemice i furaj svoj film. svak je kovač svoje sreće
Re: lud, zbunjen, normalan
Citiraj:
lillifee prvotno napisa
drage mame, dajte mi, molim vas, napisite koliko je za vas vazno biti sa djecom i posvetiti se njima dok su ovako mali kao i moji. nadam se da vas ima jos takvih slicnih meni, jer ove njemice, bas su me ubile u pojam.
Ja sam sušta suprotnost tebi. Imam vlastitu firmu i od 3. mj. moje bebe radim. Moram. Sa njom sam svo slobodno vrijeme. Često imam grižnju savjesti i rado bi radila to što ti radiš. Eh da barem mogu. Te tvoje njemice očito su ti probudile grižnju savjesti. Ali to je tvoj život. Tako si ga postavila. Najvažnije je kako se ti osjećaš zbog toga što radiš. Ako je tebi dobro, super. Ako nije, na nečemu poradiš i popraviš. Ja barem tako radim.
Ja ne bi mogla da se ujutro ne našminkam i uredim, a moja vjenč. kuma ima bebu 2.5 mj stariju od moje i vječito je u trenerkama i sa malom doma i jako je sretna i samouvjerena i to se vidi. I ja je uopće ne gledam ko čudakinju, kao niti ona mene.
A za rodbinu i tetke i babe me nije briga jer one uvijek nešto imaju za popljuvati.