troškovi kad beba dođe doma?
Drage mame, trudnice, rode...ja sam u sedmom mjesecu trudnoće i spremam se u šoping za svoju bebicu.
Da li mi netko može okvirno reći kolike troškove da očekujem u prvom mjesecu kad dođemo doma i pri tome mislim na pelene ( platnene povremeno po potrebi jednokratne ), kremice, gazice i slično. Za krevetić, stolić za presvlačenje i kolica znam kako se kreću cijene, ali me muče ti ostali troškovi o kojima uopće nemam predođbu. Znam da je pitanje vrlo individualno, ali molim Vas da mi kažete svoja iskustva.
pusa
Re: troškovi kad beba dođe doma?
Ana ako budeš dojila ne bi trebalo biti tako strašno. Pelene do 2 paketa, ako su jednokratne, ako nisu trošit ćeš više poraška za pranje. Sama izaberi. Kupkica, kremice... ukupno nama na to ide 300-500kn. Ovisno koliko ludujem po trgovini. Pelene mi odnesu najviše jer su paketi oko 100 kn. Čak i sada kad u 6 mj. jede drugu hranu nije se znatno popelo. Ne budeš li dojila već u 4 mj očekuj da ćeš na onoznašvećšta trošiti oko 500 kn. Zato draga strpljenja i uspostavi dojenje, jer ćeš uštedjeti, a i bebici je bolje.
Ja NAŽALOST nisam dojila, ali to je u svakom pogledu ono pravo.