Jel ima neko iskustva sa njihovim AS? Cine mi se ok, ali ne vidim da ih spominjete pa se bas pitam iz kog razloga?
Printable View
Jel ima neko iskustva sa njihovim AS? Cine mi se ok, ali ne vidim da ih spominjete pa se bas pitam iz kog razloga?
Mi smo imali Cam kolica, 3u1, i bili jako zadovoljni s AS.
To je ona skroz mala! Nama treba veca (9-36 kg). Ima tri grupe i bas mi se cini dobra, ali ne znam iskustva
Tu ti ne mogu pomoći, veća nam je maxi-cosi, ali vjerujem da je i Cam jako dobra, mi smo prilično spontano kupili ovu drugu, definitivno ne jer smo prvom bili nezadovoljni...najvažnije ti je kako se montira, to svakao isprobajte kad budete kupovali.
Mi smo bili zadovoljni. Camova AS pricvrscuje se s pojasevima i nije na onaj klik. To moze biti nedostatak zelis li je brzo nataknuti na kolica, a potom vratiti u auto. Montaza nije teska, ali moze potrajati (ja bas nisam spretna s time). Kako je nisam vadila (kolica gotovo da i nismo vozili), uopce mi nije smetalo. Cini mi se malo komotnijom, prostranijom od vecine stolica i to joj je plus. Mislim da je to jedna sasvim ok, dobrosluzeca AS. Spremit cu je svakako, dode li nam, nadam se, jos jedna beba.
Čitala sam da su Camove Ciao lusso i Bye-bye AS loše prošle na crash testovima, iako imaju atest
Hvala na odgovorima. Ipak smo se odlucili za Maxi Cosi
Evo kad sam već našla a isto mi se CAM Ciao Lusso svidio:
"Besonders negativ hingegen fielen die beiden Kindersitze TeamTex Safety Baby Basic (Versuch: rückwärts gerichtet mit P 1
jel možeš možda napisati prijevod?
Ja ću nabrzak, seljački iz glave:
Naročito su se lošima pokazale ove dvije sjedalice: TeamTex Safety Baby Basic (testirana u smjeru suprotnom smjera vožnje lutkom P 1