Aspirin protect 100 tokom stimulacije za IVF/ICSI
Prethodna dva puta sam imala endometrij od 6-9 mm.
Za ovaj treci IVF sam htjela da ga podebljam, pa sam ukljucila Prenatal (jos prije mjesec dana), a od posljednjeg dana ciklusa dodala Aspirin protect 100, Folan (5 mg), Beviplex (1 dnevno), gram C vitamina dnevno i uzimam maticnu mlijec.
Sta mislite o tome?
Pominje se nekakva koagulacija kad je u pitanju C vitamin (da li je to dobro ili lose).
Na jednom forumu citam da je lose podizati imunitet u toku stimulacije za IVF.
Nista ne znam o tome. Nadam se da neko zna?
Re: Aspirin protect 100 tokom stimulacije za IVF/ICSI
Citiraj:
sevenMAJA prvotno napisa
Prethodna dva puta sam imala endometrij od 6-9 mm.
Za ovaj treci IVF sam htjela da ga podebljam, pa sam ukljucila Prenatal (jos prije mjesec dana), a od posljednjeg dana ciklusa dodala Aspirin protect 100, Folan (5 mg), Beviplex (1 dnevno), gram C vitamina dnevno i uzimam maticnu mlijec.
Sta mislite o tome?
Pominje se nekakva koagulacija kad je u pitanju C vitamin (da li je to dobro ili lose).
Na jednom forumu citam da je lose podizati imunitet u toku stimulacije za IVF.
Nista ne znam o tome. Nadam se da neko zna?
Sevenmaja, di si u stimulaciji? Ovo gore ništa nije specijalno - prenatal, aspirin, b i c vitamin, čini mi se - aspirin znaju neki davatikao ako ima kakvih problema s koagulacijom. Podizanje imuniteta - to ti je ona neka imuno teorija (neprihvaćena od većine, popularna u Americi) da da bi se embrij implantirao ženin imunitet treba bit smanjen itd, nije to baš skroz dokazano. Cure neke su dobre rezultate u debljanju endometrija prijavile s ginko bilboa, a najbolje ti je od svega savjetovat se s dr-om, naglasit kakav je bio endo, i pitat treba li estrofem..