rodila sam prije 9 mjeseci i još uvijek mogu napipati prilikom tuširanja ožiljak od epi,malo izbočen... i još se malo kao vidi... jel to normalno?
hoću li to uvijek tako osjetiti pod rukom,tamo gdje je bio rez ili će to s godinama proći?
Printable View
rodila sam prije 9 mjeseci i još uvijek mogu napipati prilikom tuširanja ožiljak od epi,malo izbočen... i još se malo kao vidi... jel to normalno?
hoću li to uvijek tako osjetiti pod rukom,tamo gdje je bio rez ili će to s godinama proći?
Mislim da će ipak ostati mali ožiljak. Kao i svako drugo mjesto koje je šivano - a to je li veći ili manji ovisi koliko je dobro napravljeno.
Što se tiče kvržice, i ja imam kvržicu, nadam se da je normalno. Isto se sve osjeti, prošlo je gotovo dvije godine.
mrzim ih zbog toga.
kod mene se nista ne osjeti.
ženska koja me šivala me koma sašila.... doktori na viziti su se samo pogledavali i pitali tko je to šivao... imala sam hematom u bolnici na tom mjestu i tak.... užasCitiraj:
Serpentina prvotno napisa
zato se valjda to još tak osjeća.... strah me drugog poroda da se ne raspadnem.... :shock: :roll: :mrgreen:
Ja sam rodila prije 3 godine i još uvijek imam ožiljak,a mislim da će uvijek i ostati,a dosta sam i rezana.
Ja sam rodila prije mjesec dana i imam malo bedasto pitanje- ožiljak mi se poznaje, pa me zanima kak se brijete po njemu, strah me da se ne izrežem po njemu! :roll:
ja bi ti savjetovala da još malo pričekaš s depiliranjem.... još je uvijek to friško....Citiraj:
Anna8 prvotno napisa
Ma nije meni frka sad, al morat ću kod ginića na pregled za 2 tjedna, a i za ubuduće me zanima. Inače, nije da imam iskustva s tim ,al u bolnici su mi rekli da sam jako lijepo zašivena i mislim da mi je to ok zaraslo.
I ja bih ti savjetovala da još malo pričekaš s time,a kasnije ćeš moći bez problema
Ok, hvala! Ma bitno da kasnije budem mogla! ;)