-
naljepnice za drvo?
kupili smo slike na medu i ostale životinje koje se mogu naljepiti na drvo ili zid pomoću nekih naljepnica s obje strane se skine zaštitni sloj i jedno se zaljepi na tu figuricu a drugo na npr. drvo.....međutim curica mi je to pobacala u smeće tako da smo ostale bez toga,..gdje bis e to moglo kupiti,u tom dućanu nema toga odvojenop za kupiti,.....li čime bi ja to moglo staviti na ormar a da pritom pri eventualnom skidanju tig figurica ne oštetim ormar,..hvala
-
mozda da probate s ovim ili . i jedno i drugo moze se naci po papirnicama.
-
-
Postoji traka ljepljiva s obje strane.
-
Da, postoji traka koja je ljepljiva sa obje strane, samo se ona jako teško otklanja, pogotovo sa drvenih površina!
Ali postoji i tzv. krep-traka (obično se koristi kada se farbaju zidovi i sl. da se ne prijeđe preko crte...) kojoj možeš zarolati male komadiće i tako zalijepiti a da se ne vide (eh, jesam objasnila... :oops: ).
Ili patafix (ono kao plastelin) - samo se nama skeljio od topline, ali se lakše otklanja...
-
Ja zarolam obični selotejp, i ako nije stvar teška, on super drži. Govorimo o zidu, a na drvu bi trebalo biti još i bolje. Samo pazi da uzmeš prozirni, a ne onaj smeđi, jer smeđi hoće ostaviti boju. (Objašnjavanje mi nije jača strana :) )
-
Meni su najbolje ove UHU ljepljive kuglice koje su na linku koji je stavila spajalica. Mogu se upotrebljavati ponovno i ponovno, ne oštećuju niti jednu površinu, čvrsto drže i lako se skidaju. Jedino ako se stavljaju na zid ostave malu fleku, na drvetu ne.