Ginekolog u Cambierijevoj
Molim cure koje znaju kako i kod koga se prebaciti u Cambierijevoj, ako je to moguće još,..naime ja sam kod dr.Škunce, ali sam odlučila od kada sam bila trudna da više nikada neću doći kod nje u ruke,..inače sam vodila T.kod Vlastelića i išla kod njega na preglede, a sada bi se htjela prebaciti u Camb., trebale bi mi samo uputnice,..nisam baš razumjela tko i kako tamo radi, kao jedna smjena je dr.Rukavina, a druga dr.Krešić ili,..nešto se spominju dr sa KBC-a pa mi nije baš jasno,...
Re: Ginekolog u Cambierijevoj
Citiraj:
tanjama prvotno napisa
Molim cure koje znaju kako i kod koga se prebaciti u Cambierijevoj, ako je to moguće još,..naime ja sam kod dr.Škunce, ali sam odlučila od kada sam bila trudna da više nikada neću doći kod nje u ruke,..inače sam vodila T.kod Vlastelića i išla kod njega na preglede, a sada bi se htjela prebaciti u Camb., trebale bi mi samo uputnice,..nisam baš razumjela tko i kako tamo radi, kao jedna smjena je dr.Rukavina, a druga dr.Krešić ili,..nešto se spominju dr sa KBC-a pa mi nije baš jasno,...
jedna smjena je dr. Krešić
a u drugoj su se (pričam o ovom proljeću i početku ljeta) smijenjivali liječnici iz KBC u dane kad se radi ujutro, a za poslijepodne dr. Rukavina.
Kod dr. Krešić se dosta čeka jer je ona koliko znam popunila kvotu, ali ni ova druga smjena nije povoljna jer su tu koliko znam došli svi pacjenti dr. Fisher, Zatezalo i navodno još jednog gin.
Krešić ti je radila neparni 7-14:30 oarni 13:30-21
tel je 330-691