kad poceti rezati noktice na nogicama,?mi ih jos nismo rezali,jer su se potrgali,ali sad vidim da bi malo trebalo.kad ste vi pocele,sad smo 3ipol mj
Printable View
kad poceti rezati noktice na nogicama,?mi ih jos nismo rezali,jer su se potrgali,ali sad vidim da bi malo trebalo.kad ste vi pocele,sad smo 3ipol mj
Ranije. Čim sam zaključila da su predugi ;)
mi smo 4 mjeseca i još nismo rezali.isto su se potrgali...ali uopče neznam ni kako ču ih odrezat dok ču morat,pogotovo na najmanjem prstiću.... :?
to i mene zanima,jos palac da,ali neznam kak mali prstic,za sad ostale netrebamo,samo sam primjetila da bi palac trebalo malo,hvala.na rukamas smo se vec usavrsili,dok spava,naravno
a mi i na rukama jedva,režem dok spava po 2-3 prsta,pa dugu dan ostale.... :lol: a na nogama me sve strah,sreča da još netreba,makar palac možda i bi....ma joj koma mi je to,tako sv sitno još ako počne mahat nožicama... :shock:
mi na rukama trebamo rezati svaki tj obavezno,jer grebe,i nama se neki put dogodi da uspijemo par prsta,pa drugi dan ostalo i tak se uglavnom zabavljamo s tim,a na nogama budemo vidjeli kak bude to islo :lol:
Moje je iskustvo da treba početi što prije (barem se pravite da nešto režete), da dijete bude naviknuto kad će stvarno trebati rezati.
Imamo i specijalnu pjesmicu koja se tada pjeva. Nije da su ljubitelji zbog toga postali, ali barem ne idu dalje od negodovanja.
da,ima nesto i u tome,da se navikne
Meni je to tak slatko i čudnovato, da mu noktići na rukama rastu ko blesavi, a ovi na nogama skoro uopće ne :) . Prvi put sam mu rezala noktiće na nogama sa 4,5 mjeseca (kao naglo su mu izrasli), i od onda se čini da opet baš ne rastu. Ti nožni prstići su nešto najslađe :heart: .