Lijep pozdrav svim rodama,vec dugo vas pratim,zapravo od rodenja moje male buckalice,znaci ima 18 mj,i imam samo pohvale za vas rad,a i odusevljena sam brojnim zenama koje su odlucile za promjenu slusati svoju djecu,a ne susjede,bake ili neke 100-te...svaka cast svakoj za svoj danak!
Nego,sto mene muci zapravo...ja sam isto tako odlucila biti moderna mama,koja ce dugo dojiti,spavati sa svojim djetetom (to je ipak doslo slucajno,zbog dojenja naravno :) ,koristiti maramu za nosanje i sve te male-velike stvari koje radim svaki dan i SVAKU NOC,ali mi je pomalo dosta....jednostavno ne mogu vise,preumorna sam....Stella ( :heart: ) se budi barem 10 -ak puta nocu,ujutro se dizemo oko 6,7 kako kad,ide ponovno spavati oko 10,11,obicno se probudi koji put,i odspava sat i po do dva...uspavljuje se dojeci,makar ponekad zaspi i sama,ali vecinom je tu cika,jer ako ne vristi i baca se po krevetu...
Kao prvo zelim prestati dojiti,mislila sam jos do ovog ljeta,eventualno...ali ne znam kako prestati,zivim u okruzenju gdje vecina mama i tata misli da je "pusti da place" nesto najnormalnije i da tako treba biti,pa i moj decko skupa s njima,to mi je zapravo najgore....mama sam po prvi put,svemu se ucim skupa sa njom,nekada sigurno i grijesim,ali sve sto radim radim iz ljubavi prema svom djetetu,i cesto mi namecu osjecaj da pretjerujem...
sa deckom sam se jako puno svadale tokom trudnoce,i prvih mjeseci oko odgoja i brige za Stellu,i recimo da sam ipak ja "pobijedila",oko nje,moja je zadnja,i moram priznati da sam se dosad poprilicno dobro i drzala,medutim ima kojih 2 mjeseca da je Stella postala stvarno stvarno teska i sad meni moj "dragi" spocitava da je to sve moja krivica i da je on znao da ce tako biti i blablabla....
I eto sad se i ja isto pitam,da nisam mozda u necemu pogrijesila,jesam li mozda previse popustljiva,sumnjam u svaki korak koji radim i to me jede!
Ima 3 tjedna da smo poceli sa jaslicama,pocelo je lose,puno je plakala prvuh par dana,kasnije je bilo vec bolje,naucila se na tete i prihvatila,klince ne podnosi :/
jede jako malo,skoro nista,ali zato sir tamani ko mis,samo sir,sir,sir...
uglavnom sve je to nekako moja krivica,pa bih voljela da mi iskusnije mame kazu ono sto i sama slutim,da su to sve same faze koje ce ubrzo proci i nove ce doci,i da je to sve skupa normalno,da moje dijete tek uci kako treba zivjeti u danasnjem drustvu i da to ni nama samima ponekad nije lako.... :unsure:
Eto ja se raspisala za prvi put,sljedeci put cu biti kraca :mrgreen: odoh