Imam pitanje ako mi može neko odgovoriti. 14 dan nakon transfera beta je bila 103, 18 dan beta 231 i danas 22 dan nakon transfera beta je 730. Da li je neko imao slično iskustvo i ako mi možete dati nekakav odgovor. :)
Printable View
Imam pitanje ako mi može neko odgovoriti. 14 dan nakon transfera beta je bila 103, 18 dan beta 231 i danas 22 dan nakon transfera beta je 730. Da li je neko imao slično iskustvo i ako mi možete dati nekakav odgovor. :)
Pa jesi li kontaktirala doktora?
Nemam iskustva osobnog ali sigurno će ti se javiti cure koje imaju
Meni je ß 15. dan nakon ET-a bila 245, pa nakon 2 dana 410, pa za 2 dana 800. Doktor je rekao da nije idealna, tj. da se ne dupla savršeno, ali da to u početku ništa ne mora značiti i da se nada da će završtit dobro.
I je, moje maleno mi upravo sada lupka iz trbuha!:heart:
Želim ti isto! :love:
Uh,kako mi je ovo teško ali moram ti reći da odmah ideš na UZ.
Meni se nešto slično dogodilo prije par mj. samo šta je B 22.dan počela padat i nije uspila doč tako visoko nego ,mislim ,398
DR.je rekao da je biokemijska ali ja sam inzistirala da želim UZ I pokazala se VM
Silno bi želila da je s tobom sve OK i da je moj slučaj samo moj
Molim te da nam javiš ishod
Velike~~~~~~~ :*
Ja ti isto savjetujem da što prije odeš na UZV.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivan ishod
Svakako odi na UZV jer nije baš pravilno duplanje, pa bolje da se provjeri i na UZV.
kao što su cure rekle svakako se konzultiraj s doktorom i sretno :heart:
Bubalu, UZV će ti dati detaljnije informacije. Ima slučajeva kad se beta ne dupla školski u nekom momentu i sve bude o.k. (TinkiVinki, ima još par slučajeva), no u pravilu ona mora ići gore svaki drugi dan.
Moje dvije trudnoće s presporim rastom bete završile su kiretažom, iskreno se nadam da ćeš ti biti bolje sreće.
Kakav je komentar doktora?
:heart:
Cure moje hvala na odgovorima i lijepim željama. Nisam se duže javljala jer sam bila malo depresivna. Nakon bete od skoro 750 počela je padati i imala sam spontani (biokemisku trudnoću) prokrvarila sam i jedino dobro je to što nisam trebala ići na kiretažu. Cure moje tako da sad čekam slijedeći ciklus i pripremam se za novi postupak. Posijetila sam dr. R poliklinika Vili koji mi je pregledao nalaze i rekao da TSH 3,79 je dosta visok.Moram napraviti nove nalaze za TSH,fT4 i anti-tiroidna antitjela. Javljam za tjedan dana kakvi su nalazi i šta na to kaže dr.R.
Velika pusa svima i čuvajte mi se :* :* :*
sretno i uspješno u daljnem postpuku :love:
:love: u potpunosti te razumijem jer sam to prošla.Citiraj:
Bubalu prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze i nove pobjede :heart:
Još jednom hvala cure na podršci javljam kakvi su rezultati nalaza i što dalje. :* :* :*
bubalo, sretno ti
Bubalu želim ti sreću u sljedećem postupku
Bubalu kao što i sama sada vidiš oscilacije bete nisu dobre to je prošlost
puno sreće za tvoj naredni postupak :heart:
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:D :D za sve
bubalu,sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje :saint:
imam pitanje pa ako mi može netko dati savjet...
dr. mi je napisao da betu trebam vaditi 12 dpt a to meni pada u subotu, kad labaratorij ne radi ...
što mislite da li je bolje da odem vaditi u petak 11dpt ili u ponedjeljak 14dpt....
ne moram vam ni objašnjavati da sam nestrpljiva.....
svaki savjet dobrodošao
Ponedjeljak ipak. Manje ćeš se mučiti bude li dvoznamenkasta brojka npr. 40.
Sretno!
ma to mi govori i mm ali tko će dočekati slijedeći petak a kamoli onda još i ponedjeljak ..... :/Citiraj:
vikki prvotno napisa
Koliki bi trebao biti raspon bete na 12 DPT?! Mislim, neka minimalna granica, ako se to tako može nazvati. :/
Ne znam, zaista, i mislim da je to individualno. U mojim prir. trud. jednom mi je beta 32 dan ciklusa bila 1.684, a iduća trudnoća 31 d.c. beta 275 (ciklusi su mi uvijek oko 27 dana). Ovisi valjda o tome kad se embrij implantirao.
meni je 13dpt bila 309, ali kako vikki kaže sve je to individualnoCitiraj:
Citiraj:
tinaka prvotno napisa
Hvala cure, nek si nekak mislim da ako vidim betu, recimo 10-11, da se ne ponadam previše, jer do sad su sve bile ispod toga i nije bilo ništa.
znači mislite da trebala bi vaditi betu 14 dt ?
ajoj ... pa tko će to dočekati... :(
14dptCitiraj:
nina1 prvotno napisa
nina1,
bet ipak naprevi 14dpt.
Na ovoj stranici ti je tablica sa vrijednostima bete.
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
Ukoliko se ipak odlučiš da radiš kućni urinski test prije bete, znaj da oni reagiraju tek nakon vrijednosti od 25 IU/L. Teoretski možeš biti trudna, a da te test baci u bad.
Sve je lijepo pojašnjeno na ovoj stranici koju sam zakačila.
Sretno :love:
nina1, a da u nedjelju napraviš kakav testić ako te muči neizvjesnost (znam kako je). Bude li negativan, i dalje se možeš nadati (moji su testovi dosad bili pozitivni tek na betu iznad 100, 150), a bude li kakve blijede crtice, tim bolje.
drage cure... čitala sam taj tekst ali veliki je raspon granica pa mi nije baš jasno kolika bi mi optimalna trebala biti 14dpt , 48 , 59,?....
mislim da ću ipak napraviti betu u ponedjeljak ...(ako preživim dotad)
hvala vam ....
drzite se drzim fige