Uskoro prvi IVF u Mariboru-sta, kako?
Evo i ja sam novi kandidat za IVF. Odlucila sam se za Maribor, danas sam kontaktirala sa klinikom i rekli su da ce termin za konsultacije znati 07.04. kad prof. Vlaisavljevic dodje sa puta. Uz pomoc Vasih neiscrpnih tekstova dobila sam osnovne informacije o samom postupku IVF, na topicu Ine33 "Maribor sve na jednom mjestu" sam saznala sve detalje vezane za postupak pa bi bilo suludo da Vas gnjavim novim pitanjima i podpitanjima. Zelim da mi se jave djevojke iz BiH koje su isle u Maribor, a naravno i druge djevojke koje bi mogle da mi pomognu na pocetku. Po ostalim djevojkama sam skontala da su konsultacije mjesec do 2 nakon razgovora telefonom a postupak godinu dana od dana konsult. Zanima me kako su djevojke iz BiH dobile vizu za Sloveniju i koji dokumenti su im potrebni za dobijanje iste? Sta mi je potrebno iz Maribora kao osnov za vizu ( zakazan termin na papiru ili sta vec?) da bi lakse zavrsila u ambasadi u Sarajevu? Svaka nova informacija mi je dobro dosla u iscekivanju konsult. i postupka. I ima li izuzetaka da je neko stigao na postupak prije godinu dana?Pozzzz