Svako jutro muku mučim da nagovorim malca od 3.5 god da popije Claritine zbog peludne hunjavice. Ne sviđa mu se okus. Ima li netko iskustva sa drugom antihistaminicima u obliku sirupa, tj kakv okus imaju? Možda bi mu drukčiji okus bolje legao. :?
Printable View
Svako jutro muku mučim da nagovorim malca od 3.5 god da popije Claritine zbog peludne hunjavice. Ne sviđa mu se okus. Ima li netko iskustva sa drugom antihistaminicima u obliku sirupa, tj kakv okus imaju? Možda bi mu drukčiji okus bolje legao. :?
Rinolan?
Jel ima drukčiji okus od Claritina?Citiraj:
spooky prvotno napisa
Ne znam nisam probala, ali mislim da nije baš fini... :/
A da ga pomiješaš sa mrvicu soka. Mi smo znali Rinolan staviti u malo rižinog mlijeka.
Miješam ja sa svim i svačim,...
Sad mi je palo na pamet...a da probaš sa špricom? Ono kao to bi moglo biti fora, a špricneš onak u obraščić da izbjegneš jezik, pa će biti manje gorko...
Mi smo to rješili tako da ulijem žličicu Claritina/Rinolana i u drugu ruku joj pripremim čašu vode ili soka i nakon što popije sirup odmah iza se napije i soka ;) Iliti ja držim sirup, ona sokić i popije ga nakon sirupa da joj nestane gorki okus.
Ja uvijek tako, u jednoj tuci lijek (kad su bili manji u šprici), u drugoj voda ili sok. I čim popiju lijek naliju se tekućine, tako da ni ne osjete gadan okus.
Ovako i mi radimo.
Ipak, predlozicu ti jos nesto sto nema veze sa upotrebom ovog sirupa...
Mi nasoj Ivanici vec drugu sezonu peludnu kijavicu lecimo homeopatijom; vrlo delotvorno. Ako te zanimaju detalji, javi se.... :love:
Mi imamo Flonidan doma (za svaki slučaj). Andrija ga hoće rado popiti - bijele je boje, a okus kao trešnja/višnja. Probala sam ga i nije grdog okusa. Inače je isti lijek kao Claritine/Rinolan.