Re: strah od nove trudnoce
Citiraj:
malo janje prvotno napisa
hy ovih dana razmisljam i razgovarala sam s muzem da bi bilo najbolje da pocnemo raditi drugu bebu dok smo ufurani u to i da nebu velika razlika ali tu pocinju moje brige koje su prevladavljive ali mene je strah. nakon sto sam i jos se malo borom s PPD moj neuspjeli pokusaj dojenja strah me da ne zelim to dijeze samo da ispravim greske sto cinim s mihaelom, stah me one boli na porodjaju ma svega me strah. kako cu i ovo upisat u vrtic kad ci ici raditi itd. nekad radim problem gdje ga nema ali takva sam :D
S razlogom te strah, i nemoj samo prijeći preko toga.
Nije problem ufurat se u bebu ni kad starije bude koja godinica više, ni razlika među njima veća. Bit će ti samo lakše.
Tvoji strahovi nisu problemi gdje ih nema, jer su ti problemi stvarni, a ako ti je teško s jednim, sa dvoje će ti bit još teže..
Re: strah od nove trudnoce
Definitivno što veća razlika to lakše i tebi i djetetu. Pogotovo ako se nema pomoć sa strane.
Čini mi se da bi već s razlikom 3+ god i trudnoća i ono poslije mogla biti prava uživancija. A još da je i baka servis uživanciji ne bi bilo kraja. :mrgreen: [/quote]