privatni otorinolaringolog Zagreb
Unaprijed se ispričavam ako slična tema već postoji, ali ovaj pretražnik mi je nemoguć i u njemu se uopće ne snalazim.
Trebam preporuku za privatnog otorinca za dijete od 2 godine koje će najvjerojatnije trebati izvaditi krajnike (ili barem treći krajnik) jer ima problema sa disanjem. Dakle, bilo bi poželjno da je dotični doktor i vezan uz neku kliniku, po mogućnosti onu na kojoj mogu boraviti sa djetetom ako do operacije dođe.
Re: privatni otorinolaringolog Zagreb
Za privatno otorinca najtoplije preporučam dr Tomislava Baudoina (čita se Boduen). Topao, susretljiv, strpljiv i nježan i prema djeci i prema roditeljima.
Telefon za narudžbe 091 768 3905. Koliko znam on radi u Vinogradskoj, a kako je tamo za operaciju i boravak djeteta sa mamom ne znam ..... nadam se da će se javiti netko i sa tim iskustvom.
Sretno.
Citiraj:
sne prvotno napisa
Za privatno otorinca najtoplije preporučam dr Tomislava Baudoina (čita se Boduen). Topao, susretljiv, strpljiv i nježan i prema djeci i prema roditeljima.
Telefon za narudžbe 091 768 3905. Koliko znam on radi u Vinogradskoj, a kako je tamo za operaciju i boravak djeteta sa mamom ne znam ..... nadam se da će se javiti netko i sa tim iskustvom.
Sretno.
Ja ću ovo potpisati, dr. B je stvarno i susretljiv i obziran i strpljiv, ma sve :heart: najbolje.
Ono loše je što u Vinogradskoj nemaju mogućnosti organizirati boravak roditelja s djetetom. :(
Privatno je u poliklinici Echo. (barem je bio, valjda će se netko javiti tko ide kod njega priv.)
Citiraj:
Imga prvotno napisa
Citiraj:
sne prvotno napisa
Sretno.
Ja ću ovo potpisati, dr. B je stvarno i susretljiv i obziran i strpljiv, ma sve :heart: najbolje.
Ono loše je što u Vinogradskoj nemaju mogućnosti organizirati boravak roditelja s djetetom. :(
Još jedan potpis, i na pohvale za dr Baudoina :) , i na spomenuti nedostatak Vinogradske :( .
Ali nekako smo obavili i tu operaciju i preživjeli. Samo, da je A. bio godinu dana mlađi, ne znam kako bi to izgledalo - ovako mu se donekle dalo objasniti situaciju (a i ovako je dosta teško podnio jednodnevni boravak u bolnici).
Citiraj:
Imga prvotno napisa
Citiraj:
sne prvotno napisa
Sretno.
Privatno je u poliklinici Echo. (barem je bio, valjda će se netko javiti tko ide kod njega priv.)
je, tamo je. bili smo s curicom na pregledu tamo kod njega.