Moramo pregledati madeže, a ja sam trudna i ne želim sjediti u čekaoni satima pa me zanima da li imate kakvu preporuku za dermatologa?
Printable View
Moramo pregledati madeže, a ja sam trudna i ne želim sjediti u čekaoni satima pa me zanima da li imate kakvu preporuku za dermatologa?
imam ja. poliklinika nola.
ja bila iza proslog ljeta, isto madezi, htjela sam bas dr-icu.nolu, mislim da je ona i doktorirala iz podrucja melanoma (nemoj me drzat za rijec), al nisam mogla cekat nekoliko dana na termin. pregledala me dr.koja isto tamo radi.
poliklinika je na krizanju vukovarske i heinzelove, iza onog osiguranja, kaksezove :roll: ...
osiguranje se zove euroherc, a poliklinika je u novoj zgradi na adresi folnegoviceva 1 c, iza eurohecove zgrade, tj. pokraj.
Stanimirović Andrija, BADALIĆEVA 26 tel.3820077
Citiraj:
nika612 prvotno napisa
Definitivno potpis na Nolu.
Ja sam bila prije par mjeseci, oduševili su me pristupom i profesionalnošću. Ja sam bila kod dr. Nenada Nole, on mi je skidao madeže, ali s dr. Ivanom Nola sam se susrela na pregledu, isto je divna.
Užasno sam se bojala, tako da su i MM dozvolili da bude kraj mene kad su operirali :) . Kasnije sam shvatila da se nisam imala čega bojati, ali eto, takva sam.
Jedina im je mana što nisu baš jeftini, ali mislim da vrijedi dati i malo više pa da se to napravi kako treba.
Tek sad vidim šta sam napisala :oops:Citiraj:
Mirtica prvotno napisa
J (11 mj.) mora pregledati madeže jer su mu izrasli jako veliki površinski madeži (nije ih imao po rođenju). Znam da možemo ići u Klaićevu, ali tamo se čeka satima, a i dolaze djeca sa zaraznim bolestima, pa zbog moje trudnoće želim izbjeći bolnice.
Također, naš pedijatar nam je rekao da očekujemo i uklanjanje madeža pa me zanima savjet za to.
Hvala vam za preporuke, nazvat ću navedene klinike i provjeriti da li primaju djecu.
P.S. Ja sam uklanjala madeže na Zavodu za Tumore (mislim da se tako zove) u Ilici na uputnicu i bila sam jako zadovoljna. Od pregleda do zahvata sam čekala 3 tjedna i još dva tjedna za vađenje konaca.