:joggler: ima li tko sjedalicu Nania, kako ste zadovoljni s njom, da li se teško montira? :) ima li atest?
Printable View
:joggler: ima li tko sjedalicu Nania, kako ste zadovoljni s njom, da li se teško montira? :) ima li atest?
koju od ovih:
Nania Sprint Luxe, grupa0/I (od rođenja do 18 kg)
Nania Baby Ride, grupa 0+ (od rođenja do 13 kg)
Nania BeOna SP, grupa o+ (od rođenja do 13 kg)
Nania Ferrari BeOna, grupa 0+ (od rođenja do 13 kg)
Nania Newline SP, grupa I/II/III (od 9 do 36 kg)
Na linkovima imaš karakteristike i rezultate testova (ukoliko su rađeni)
pogledala sam karakteristike :/ jedna koja me interesirala nema uopće testova a druga od 9-18kg je ocjenjena osrednje.
što bi mi ti preporučila?
'preporučila' ti ne bih ništa :mrgreen:
a preporučio bih ti nekaj kad bih znal koliko ti je dijete staro, teško i dugačko/visoko
:) Antea je stara 8mj. 9kg i 72cm :saint:
kao prvo: nek bude čim duže u AS grupe 0/0+ suprotno od smjera vožnje (nadam se da imate 0+ - ta je do 13 kila)
dalje: kod prelaska u grupu I ja bih najprije gledao rezultate testova i pri tome birao sjedalicu koja kod 'sigurnost' ima barem jedan plus (to bi bile Romerove Duo Plus, King, King Plus i Safefix Plus, Bebe Confortova Iseos Isofix, Maxi Cosi Priorifix...)
no, i najbolji rezultati na testu ništa ne znače ukoliko AS ne 'sjeda' dobro u auto - dakle, kada suziš izbor, pravac dućan s klinkom i autom i isprobavati: kak klinka izgleda u AS i kak AS 'paše' u auto
za iskustva s pojedinim AS imaš ovdje nekoliko tema
Mi smo dobili na poklon autosjedalicu Nania 0-18 kg, ali nemam upute za montiranje. Može li mi tko pomoći?
ovdje klikni na model AS koju ste dobili i kad ti se otvori stranica s njenim karakteristikama nađi gdje piše "Montage", klikni na pripadajući link i otvorit će ti upute u pdf-formatu
upute za Driver SP Plus su pod modelom Driver, a upute za Cosmo SP Ferrari su pod modelom Cosmo SP Luxe
hvala