granica razlike u godinama
koja je po vama granica za razliku u godinama ako je ona starija..ili ako je on stariji?
ja bas i nemam neku ideju...no, ima jedna koja radi sa mnom...decko je mladi od nje 14 godina.....ona ima kcerku odprije od 14 godina i sad je ta kcerka nasla decka koji je 10 godina stariji od nje...tako u cijeloj oprici mama i kcerka imaju decke iste dobi.....sad se mama zxali da joj je kcerka nasla prestaroga..........i da nije dozvoljeno i da ce uzeti odvjetnika jer je kcerka maloljetna a on punoljetan.....
Re: granica razlike u godinama
osobno mi je to prevelika razlika bez obzira tko je stariji, ali kome paše zašto ne. Ja bih na maminom mjestu isto reagirala jer je njena kčer ipak maloljetna, a ne vjerujem da je tip od 24g. misli samo držati za ruku.
Citiraj:
single prvotno napisa
a bas i nemam neku ideju...no, ima jedna koja radi sa mnom...decko je mladi od nje 14 godina.....ona ima kcerku odprije od 14 godina i sad je ta kcerka nasla decka koji je 10 godina stariji od nje...tako u cijeloj oprici mama i kcerka imaju decke iste dobi.....sad se mama zxali da joj je kcerka nasla prestaroga..........i da nije dozvoljeno i da ce uzeti odvjetnika jer je kcerka maloljetna a on punoljetan.....
a mogle bi i zamijenit dečke vršnjake, :lol:
meni osobno paše da je razklika šta manja, tako mi je logičniji da nam interesi idu u istom smjeru......
ajde do nekih 5godina max....
a i ovisi kolko ima tko godina, jer manje je !primjetna razlika od 30 i 35 godina,
ili kako moja prija od 26g ima dečka od 20 (pa on je još dječarac, student...) a ona već osam godina naveliko radi......
i prvih par mjeseci im bilo super a sad kad bi kao veza trebala postat ozbiljna sad se njemu neda više.... 8)
Citiraj:
single prvotno napisa
koja je po vama granica za razliku u godinama ako je ona starija..ili ako je on stariji?
Ja cu ti samo reci da je moj muz 3 mjeseca stariji od muza moje mame :mrgreen:
Moj je od mene stariji 12 god a mamin je 10 god mladji od nje. ;)