...ilitiga "der iz no plejs lajk houm"
Dakle: imamo vikendicu nedaleko od Beograda (20-tak minuta vožnje) na super mestu, blizu šume, kuća velika, plac isto, komšiluk fin, okruženje OK. Ima struje, vode, uličnog osvetljenja, ali i prostora za bosonogo hodanje, opuštanje, stapanje sa prirodom. Dete uživa tamo, bere voće, piški u travi, hoda golišava, poliva se vodom....
A ja ne mogu da ostanem duže od tri noći.... Dođemo u petak popodne, oduševljena, brzinski pospremim, večera i dete na spavanjac. Jedva čekam da svane, ptičice, doručak u bašti.... Drugo veče je OK, a u nedelju ujutru se već psihički pripremam da ćemo uveče kući. Ako slučajno MMov posao dozvoli pa ostanemo i treću noć meni neka knedla u grlu, fali mi moja kuća (osećaj je kao kad sam išla sa vrtićem na more pa mi je falila mama :roll: ). To uglavnom kada padne mrak (možda zato što nemamo tamo TV ni kompjuter). Danas dok sam se pakovala za kući smišljala sam kako opet da dođemo i kada, ali sinoć me ubi nostalgija.
Iskreno, to mi se dešava i kad negde odputujemo dalje, ali ne već treću noć nego posle nekih 10-14 dana i nekako lakše to prevaziđem što sam dalje od kuće.
Da li vam se to dešava?
Kako da prevaziđem to?