snovi, razbijeno ogledalo...
dal vjerujete u takve stvari? ja ne znam...istina da sam par puta sanjala nešto što se kroz par dana desilo. prije par tjedana sam u dućanu razbila veliko ogledalo - zakačila ga sa kolicima. i sad je 7 god nesreće (ali ako slučajno razbijem čašu onda se poništava tih 7 g!!!). neki dan sam sanjala nekakve zmije, a sinoć neke bijele gliste tj. mali je sjedio u vodi i u rukama držao neku ko granu sa puno glisti i cijelo sam vrijeme vikala starijem, jer je bio pored njega, da mu to uzme da ne bi progutao koju. nikako nisam mogla doć do njega. grozno! i sad čitam sanjaricu i zmije su loše, gliste velika bolest... znam da ću zaboravit na to kroz par dana, ali... dal ipak trebamo malo više pažnje posvetit našim snovima ili ih jednostavno zaboravit?
Re: snovi, razbijeno ogledalo...
Citiraj:
willow_tree prvotno napisa
prije par tjedana sam u dućanu razbila veliko ogledalo - zakačila ga sa kolicima. i sad je 7 god nesreće (ali ako slučajno razbijem čašu onda se poništava tih 7 g!!!).
nemoj zezat :shock: i ja razbila ogledalo i trpim već treću godinu. Idem sad po doma postavljati čaše po uglovima da koju slučajno zakačim :lol: 8)