mislila ja da su crijeva..kad ono
bok curke!!
zanima me dal sam jaj jedina tuka ili se to dogodilo i drugima...naime, u petak (mi na moru) navedcer su me pocela boljeti crijeva ( mislila ja)...muz mi je čak uvjerio i da će malo rakijice pomoći :lol: popila sam ja i stvarno je pomoglo (placebo)...u 3 ujutro jurili mi u šibenik u bolnicu (treba nam od mjesta gdje ljuetujemo ura vremena)....tamo me primili i rekli da su trudovi...ŠOK :? ja tek u 32 tjednu...a i bol nije onakva kako sam zamišljala...nema veze sa bh kontrakcijama koje imam niiiimalo...baš kao da sam nešto krivo pojela..samo što je bilo već toliko jako da sam povraćala... :roll:
ugl, sve u redu, bila sam zatvorena, dobila infuzije za zaustavljanje, odlezala 2 dana i sad stigla u zg na strogo mirovanje
jel se našla koja u istoj/sličnoj priči...
Re: mislila ja da su crijeva..kad ono
Citiraj:
kudri prvotno napisa
bok curke!!
zanima me dal sam jaj jedina tuka ili se to dogodilo i drugima...naime, u petak (mi na moru) navedcer su me pocela boljeti crijeva ( mislila ja)...muz mi je čak uvjerio i da će malo rakijice pomoći :lol: popila sam ja i stvarno je pomoglo (placebo)...u 3 ujutro jurili mi u šibenik u bolnicu (treba nam od mjesta gdje ljuetujemo ura vremena)....tamo me primili i rekli da su trudovi...ŠOK :? ja tek u 32 tjednu...a i bol nije onakva kako sam zamišljala...nema veze sa bh kontrakcijama koje imam niiiimalo...baš kao da sam nešto krivo pojela..samo što je bilo već toliko jako da sam povraćala... :roll:
ugl, sve u redu, bila sam zatvorena, dobila infuzije za zaustavljanje, odlezala 2 dana i sad stigla u zg na strogo mirovanje
jel se našla koja u istoj/sličnoj priči...
Isto tako je bilo i kod mene. Ja sam bila u bolnici i čak ni sestra mi je i sestra rekla da to nisu trudovi. Tražila sam čepić da si olakšam --- i to dva puta iste večeri. Nakon par sati sam počela prodisavati te svoje bolove u crijevima :) . Onda mi je palo na pamet da pratim bolove na sat i vidjela sam da se pojavljuju svake 2 min. Naišla je sestra i kad je čula da je pravilno, zvala je dr da me pogleda. Vrlo brzo nakon toga je na svijet došla moja curica :)
A ja sam čekala da bol krene iz križa :). Da nisam bila u bolnici, sigurno bih rodila kod kuće (najvjerojatnije u wc-u ) :/
Citiraj:
kudri prvotno napisa
muz mi je čak uvjerio i da će malo rakijice pomoći :lol: popila sam ja i stvarno je pomoglo (placebo)...
Nije placebo, alkohol je skroz naskroz, pravi pravcati i zaistač tokolitik 8)
Dakle kad ti dragi ode navečer s dečkima, oni idu na kolektivnu tokolizu :lol:
Citiraj:
Davor prvotno napisa
Citiraj:
kudri prvotno napisa
muz mi je čak uvjerio i da će malo rakijice pomoći :lol: popila sam ja i stvarno je pomoglo (placebo)...
Nije placebo, alkohol je skroz naskroz, pravi pravcati i zaistač tokolitik 8)
Dakle kad ti dragi ode navečer s dečkima, oni idu na kolektivnu tokolizu :lol:
:lol: :lol: :lol: